• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terörist işgalci devlet İsrail savaş ilan etti

Yeniakit Publisher
2023-10-07 11:10:00 - 2023-10-07 11:16:33

Katil ve terörist İsrail ve abluka altında tuttuğu Gazze arasında tansiyon bir anda fırladı. İsrail, Gazze'den atılan roketler nedeniyle savaş durumuna geçerken Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları "Aksa Tufanı" isimli bir operasyon başlattı. Bu gelişmelerden sonra İsrail Savunma Bakanlığı savaş ilan etti.

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hamas’ın İsrail'e karşı savaş başlatarak "büyük bir hata" yaptığını söyledi.

Gallant, Gazze Şeridi’nde etkin Filistin direniş hareketi Hamas’ın İsrail'e düzenlediği roket saldırıları ve sızma operasyonuna ilişkin görüntülü bir mesaj yayımladı.

İsrail Savunma Bakanlığı tarafından paylaşılan mesajında Gallant, “Hamas bu sabah büyük bir hata yaptı ve İsrail devletine karşı savaş başlattı. İsrail askerleri her noktada düşmana karşı savaşıyor.” dedi.

İsrail vatandaşlarını güvenlik talimatlarına uymaya çağıran Gallant, İsrail’in “bu savaşı kazanacağını” savundu.

Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, bu sabah erken saatlerde İsrail’e karşı “Aksa Tufanı” operasyonu başlattığını duyurmuş, İsrail içine sızma operasyonu ile roketli saldırılar düzenlemişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Binyamin

Bu sefer Hamas yok olacak, İsrail devleti zafer kazanacak.

Gültekin

Kendinizde bir cesaret varsa, erkek gibi çıkan savaş ilan ediniz, hiç kimseye güvenmeden bunu yapabilirseniz o zaman bir anlamınız olur. Allah'a karşı asi bir millet olmanızdan dolayı yenilmeye mahkumsunuz, hiç olmazsa, masum iyi niyetli halkınızın ölümüne sebep olmayınız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23