• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terörist cenazesini belediye aracında taşıttıran Zeydan Karalar: Şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır!

Yeniakit Publisher
2022-09-20 16:44:00 - 2022-09-20 17:12:18
Terörist cenazesini belediye aracında taşıttıran Zeydan Karalar: Şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır!

Seyhan Belediye Başkanı iken resmi araçta terörist cenazesi taşıyan CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kamuoyunun aklı ile alay ederek, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır." dedi.

 Yeniakit.com.tr 

Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde belediyeye ait resmi araçla terörist cenazesi taşınmasına izin verip, aracın üzerine PKK paçavrası asılmasına da göz yuman CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

CHP'nin en iyi bildiği heykel hizmetlerinden birini icra eden Karalar Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi’ne yapılan ve üzerinde “Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir” yazan Mustafa Kemal büstünün açılışını yaptı.

"Büyük" etkinlikte konuşan Zeydan Karalar, şehitlerimiz ve gazilerimiz üzerinden riyakarca siyaset yapıp şu ifadeleri kullandı:

Ülkemizin varlığını korumak için şehit düşenleri, gazi olanları, rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Ülkemizin stratejik öneminden dolayı düşmanımız eksik olmadı ve bundan sonra da bizle uğraşmak isteyenler bulunacaktır. Bugüne kadar kimseye boyun eğmedik, bundan sonra da eğmeyeceğiz. 

Şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Şehit ve gazilerimizin hakkını asla ödeyemeyiz.

Zeydan Karalar şehit ve gazilerimize vefa borcunu belediye aracında terörist taşıyarak ödemişti(!)

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Derin analiz

Zeydan karaların kazanması Adana milletvekillerinin yanlış bilgi ve yönlendirmesi sebebi iledir.. çok rahat bir şekilde akparti nin kazanması gereken Adana nın kaybedilmesi çok yazık olmuştur.

Vanlı mehmet

Bu terörist tin şehit dedigi dagda Leş olup gelen veya çuval içinde kemikleri babasına teslim edilen kâfirlerin cenazesine diyor .NOT ASKERLER DAGDA OVADA SADECE KAFİRLERLE SAVAŞIR .ASKERE ATEŞ AÇANDA KAFİRDİR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23