• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terör sokakta: Başıboş köpekler, küçük kızı hastanelik etti!

Yeniakit Publisher
2022-08-08 23:12:00 -
Terör sokakta: Başıboş köpekler, küçük kızı hastanelik etti!

Son dönemlerde Türkiye'nin farklı yerinden gelen başıboş sokak köpeği saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Başıboş köpek sorunu büyümeye devam ederken, Van’ın Özalp ilçesine bağlı Tepedam Mahallesinde de küçük kız çocuğu köpek saldırısına uğradı.

Başıboş köpekler, çeteleşerek saldırılarına devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanından ölüm ve yaralanma haberleri gelirken Van'ın Özalp ilçesinde de küçük bir kız çocuğunun hastanelik olduğu öğrenildi.

Van’ın Özalp ilçesine bağlı Tepedam Mahallesinde de küçük kız çocuğu başıboş köpek saldırısına uğradı.

Hastanede tedavi altına alınan çocuk, yapılan müdahaleyle hayata tutunurken, amcası da ilgili makamlara şikayette bulundu. Cerrahi müdahale yapılan küçük çocuğun ise bacakları ve kalçasında yara aldığı belirtildi.

Özalp’ın Tepedam Mahallesi, başıboş köpeklerden geçilmez bir hal alırken, köy sakinlerinden de köpeklerin toplanıp barakalara konulması için çağrıda bulundu.

Amca yardım istedi

Köpekler tarafından saldırıya uğrayan küçük kızın amcası Gökhan Seven, köpek saldırıların yaygınlaştığını söyledi. Yetkililere çağrıda bulunan Seven, cümlelerini şöyle sürdürdü:

“Tepedam Mahallesi yol üstünde bulunduğu için köy başıboş köpeklerin yuvası haline gelmiş. Buradaki köpekler özellikle küçük çocuklara ciddi zararlar vermektedir. Bu köpeklerin kısırlaştırılarak barınaklara alınması lazım, yoksa ilerleyen zamanlarda daha büyük olaylarla karşılaşabiliriz. Birçok yerde bu hayvanların vahşice katledilmesine şahit oluyoruz ama biz bu hayvanların vahşice katledilmesini istemiyoruz, yetkililerden bu hayvanların toplanmasını talep ediyoruz.”

Kaynak: Şehrivan Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

oflu baba

KIZIN ANNESI BABASI HEMEN BELEDIYE BASKANINI MAHKEMEYE VERIN COK YUKSEK BIR TAZMINAT DAVASI ACIN MAHKEME RED EDERSE AVRUPA INSAN HAKLARI MAHKEMESINE MURACAT EDIN VALLAHIDE BILLAHIDE COK YUKSEK BIR TAZMINAT ALIRSINIZ O YORENIN BELEDIYE BASKANINDAN.LUTFEN INSANLIGA ONCU OLUNUZ.

Leyl....

Laflara bak kopekler katledilmesinmi$, yahu heryer yalan,riyakarlik heryerde akiyor. O kadar hayvan milyon tane kopegin hangi birini barinaga, mama su, kisirlastirmaga ekip mi yeter? Para mi yeter!! Insanlar icin bu kadar ihtimam yok! Insanlar olunce de katiller hapisde orda besleniyor keyfine bakmiyor.. Biz insana idam gelsin diyoruz.. Bunlar diyoruz..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23