• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Terör' sokakta! Başıboş köpekler 5 yaşındaki kız çocuğuna saldırdı!

Yeniakit Publisher
2022-04-10 19:37:00 -
'Terör' sokakta! Başıboş köpekler 5 yaşındaki kız çocuğuna saldırdı!

Türkiye'nin birçok ilinden her gün yeni bir başıboş köpek saldırısı haberi gelmeye devam ediyor. 'Köpekperestler'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatına rağmen toplatılmasına engel olduğu başıboş köpekler bir çocuğa daha saldırdı. Düzce Çilimli’de meydana gelen olayda başıboş köpek saldırısına uğrayan 5 yaşındaki minik kız çocuğu hastanelik oldu.

Olay Düzce'nin Çilimli ilçesinde meydana geldi. Oyun oynamak için evinden dışarı çıkan 5 yaşında ki E.K.G isimli küçük kız çocuğuna başıboş köpekler saldırdı.

Başıboş köpeklerin kafasını ısırdığı küçük kızı gören ailesi panikle E.K.G’yi Çilimli Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar.

Burada ilk müdahalesi yapılan küçük kız daha sonra Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak: Düzce Son Haber

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tuncer.

Ankara Sincan Belediyesini defalarca aramama rağmen mahallemizde bulunan köfekler konusunda okadar ilgisizlerki sanki belediye ve devlet bu konularda kaybolmuş durumda, oy zamanında belki piyasaya çıkarlar belki kim bilir.

Muhittin

Tekrar yazıyorum, bu işi Tarım bakanlığı, belediyeler, sivil toplum kuruluşları vs, beraber çözebilirler. Hayvanseverlere, sevmeyenlere de çamur atmadan hep beraber.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23