• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teoman’ın Suriyeli sözleri Yeşim Salkım’ı rahatsız etti

Yeniakit Publisher
2024-08-27 19:57:00 -
Teoman’ın Suriyeli sözleri Yeşim Salkım’ı rahatsız etti

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım, şarkıcı Teoman'ın Suriyeliler ile ilgili yaptığı açıklamalara ilişkin yaptığı paylaşımda yorumda bulundu.

Teoman, geçtiğimiz günlerde İstanbul'un özellikle Beyoğlu bölgesinin Arap kültürüne uygun hale gelmesinden rahatsız olan bazı kişiler hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Teoman’ın açıklamalarından rahatsız olan Yeşim Salkım da tepki gösterdi.

Teoman, verdiği o röportajda, "Taksim'de Norveçli sarışın çocuk görseler 'Harika' diyecekler, ama Suriyeli kara çocukları görünce rahatsız oluyorlar. Hepsini tanıyorum. Tam olarak böyle demeseler bile içlerinden geçenleri biliyorum. Benim için "Her yer Arap oldu" demek ırkçılıktır. Türkiye'deki aşırı göçten rahatsızım, bu işler yanlış ve plansız bir şekilde yapıldı, hâlâ da devam ediyor. Ancak artık bunun çaresi yok; o çocuklar burada büyüdüler. Onları geri göndermek vicdansızlık olur. Ayrıca, Suriyelilerden rahatsız olanların çoğu İngiltere'ye gitmek istiyor, İngiltere'nin Suriyelisi olmak için. Kendine hak gördüğünü başkasına layık görmüyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamanın ardından Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından Teoman'a tepki gösterdi.

Salkım, "Yaş ilerleyince kafada fosfor kalmıyor tabii, normal. Teoman, bol bol balık ye ve balık yağı iç, belki iyi gelir.” şeklinde yorum yaptı.

Teoman, 2016'da yayınladığı “Eski Bir Rüya Uğruna” albümündeki “Limanında” adlı şarkısı için çektiği klipte mülteci sorununu işlemişti. Klipte, Suriyeli Beriwan ve Wassim'in ikilisinin Türkiye'den Almanya'ya göç etme hikayesi anlatılmıştı. 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

O yüzünde kırışıklık olanlar var ya kendilerini erkeklere böyle daha güzel göstermek için o gerçekleri iki kaşının arasından çıkan şehvet duyguları o kadınların yüzlerini parçaladığını alimlerden öğrenebilirler Ben de öğrendim de söyleyeyim

200.000 Yahudi 800.000 ermeni'ye kucak açtık Suriyeliler bizim din kardeşimiz Onlara niye kucak açmayacağız artı Onlar bu vatana ihanet etmiyorlar çalışıyorlar Bu Vatan'da okuyup Bu ülkenin nimetlerinden faydalanıp İngilize hizmet etmiyorlar bu ülkede çalışıyorlar üretiyorlar ülkenin ekonomisine katkı sağlıyorlar o Suriyelilerin istemeyenler gitsin Tarlalarda bir çalışsın bakalım o Tarlalarda çalışıyorsun yiyecek bakalım bir kilo soğan 50 lira olacak diyen inananlar 77 yıl size batıya kim soydurdu üretenler mi batıdan üretenler durdurup batıdan alanlar mı

Bay b

Benim için bazı isimler hariç beş para etmeyen ipi başkalarının elinde olan milletine vatanına ve dini İslam'a düşman alkolün esiri ve uyuşturucu bağımlısı bir sanat camiasına sahibiz, biz göbeğini kaşıyan olan halk bunları zengin etmenin peşindeyiz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23