• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Temel Karamollaoğlu'ndan şaşırtan EYT çıkışı! Önce 'hayırlı olsun' dedi, sonrası malum

Yeniakit Publisher
2022-12-29 15:12:00 -
Temel Karamollaoğlu'ndan şaşırtan EYT çıkışı! Önce 'hayırlı olsun' dedi, sonrası malum

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, EYT düzenlemesi için dün akşam 'Hayırlı olsun' derken bugünse EYT düzenlemesinin yük getireceğini söyledi.

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, önümüzdeki süreçte EYT düzenlemesinin yük getireceğini önü sürdü. Karamollaoğlu dün akşam attığı tweette ise yeni düzenlemede payları olduğunu iddia etmişti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında EYT düzenlemesini eleştirdi. Karamollaoğlu, düzenlemenin yük getireceğini öne sürdü.

"Getireceği yük ne olacak onu göreceğiz"

Karamollaoğlu, "Basit bir karar aldılar. Mübarekler 20 yıldır niye beklediniz? Bunun ne faydası olacak önümüzdeki dönemde göreceğiz, bunun getireceği yük ne olacak onu göreceğiz" dedi.

"EYT düzenlemesi hayırlı olsun" demişti

EYT düzenlemesinin açıklanmasının ardından sosyal medyadan paylaşım yapan Karamollaoğlu, "EYT düzenlemesi hayırlı olsun" demiş ve hükümete bu konuda kendilerinin adım attırdığını iddia etmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bayburtsevdalısı

Kısmı emekliliğinde gündeme getirin piriminiz noksan diye esas pirimi noksan olanlara buçalışyapilsaydi daha iyi olurdu 3600 nede beşbine çıkardılar bunu tematik 3600 yapıp milleti emekliyesevkedip kesintiyi milletten yapaydılar dahaiyiolmazmiydi

Gül

Tayyibi kiskandigin o kadar belli ki! Galiba cooook eski senin bu kinin,hırsın,kıskançlığın?şifa dilerim.ya da bir soda iç dede.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23