• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Temel Karamollaoğlu deprem acısını böyle kullandı! Artık susun...

Yeniakit Publisher
2023-02-08 19:57:00 - 2023-02-08 20:48:45
Temel Karamollaoğlu deprem acısını böyle kullandı! Artık susun...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Kasramollaoğlu, Kahramnamaraş depreminde yaşanan büyük acıyı sonuna kadar siyasi propaganda aracına çevirdi. Kamuoyu, Karamollaoğlu ve ortaklarına, "Artık susun, acımız büyük" derken, Karamollaoğlu da aynı ifadelerle iktidarı hedef aldı.

 Yeniakit.com.tr 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun deprem bölgesinde siyaset yapması, CHP'ye yakın kanalların insanlara yardımcı olarak huzur, birlik ve beraberliğe hizmet etmek yerine, deprem bölgesinde iktidarı hedef alacak açıklar aramalarından sonra, bir çıkış da Temel Karamollaoğlu'ndan geldi.

Devlet tüm imkanları ile 10 ilde eş zamanlı şekilde var olarak yaraları sarmaya çabalarken, Karamollaoğlu, vatandaşın kendilerine "artık susun" dediği sözlerle iktidarı hedef aldı.

Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı:

En basit işleri bile talimatla yapan bakanlara, milletvekillerine ve bürokratlara da lütfen talimat verin. Artık sussunlar ve sadece işlerini yapsınlar. Laf yetiştirmeye çalışacaklarına, insanlarımızın taleplerini karşılamaya çalışsınlar. Vinç lazım, iş makinesi lazım, ekmek lazım, su lazım, yakıt lazım ve hepsi acil. Ara sokaklar, küçük mahalleler ve köyler hâlâ ulaşılmayı bekliyor. Bölgeden öncelikle kadın, çocuk ve yaşlıların acilen tahliye edilmesi gerekiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Oy madımak madımak

Rahmetli Erbakan'ın en byük günahı senin gibi birini yanında tutmak olmuş bu günleri görse idi yaşına başına bakmaz tekme tokat kovdururdu zira sen onun ruhunu partiden öyle kovdurdun. İnsanların seni ciddiye aldığını mı zannediyorsun. Seçimi asla kazanamıyacaksınız reisin yaptığı işlerin sadakası hepinizin çakma projelerinden hayırlıdır

cetin

valla doğru söylemiş de kim anlayacak işte
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23