• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tekstil sektörünün kalbi İstanbul’da attı

Yeniakit Publisher
2013-11-16 19:42:42 - 2013-11-17 08:35:17
Tekstil sektörünün kalbi İstanbul’da attı

İSİAD, İGED, FİADER ve İHSANDER’in düzenlediği “Tekstil Sektörü İşbirliği Toplantısı” tekstil sektörünün devlerini buluşturdu. İkili iş görüşmelerinin gerçekleştirildiği toplantıda, 4 saatte 6000 görüşme yapılırken; yaklaşık 250 milyon dolarlık ticaret hacmi oluştu.

İBRAHİM ACAR / İSTANBUL - Girişimci ruha sahip iş anlayışıyla İstanbullu işadamlarına hizmet veren İstanbul Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSİAD), İstanbul Genç İş Adamları Derneği (İGED), Florya İş Adamları Derneği (FİADER) ve İhracatçı ve Sanayici İş Adamları Derneği (İHSANDER) ile birlikte tekstil sektörünün devlerini İstanbul’da bir araya getirdi. WOW Otel Convention Center’da dün gerçekleşen Tekstil Sektörü İşbirliği Toplantısı’na İSİAD Başkanı Cihat Özbekli, İGED Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ataol, FİADER Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Negiş ve İHSANDER Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Büyükekşi ev sahipliğinde Tekbir’den Karaca’ya, DS Damat’tan Hatemoğlu’na, Aydınlı Grup’tan Armine’ye kadar tekstil sektörünün en büyük markaları katıldı. Tekstil sektörünün dev markalarını buluşturan organizasyon oldukça ilgi gördü.

SEKTÖRÜN NABZI İKİLİ GÖRÜŞMELERDE ATTI

İkili görüşmeler öncesinde tekstil sektörünün önde gelen yöneticileri sektörün sorunları, fırsatları ve 2014 beklentileriyle ilgili görüşlerini dile getirdi. Basın toplantısına dernek başkanlarının yanı sıra LCW Yönetim Kurulu Üyesi ve TUSKON Yön. Kur. Bşk. Yrd. İsmail Hakkı Kısacık, Colin’s İcra Kurulu Üyesi Yavuz Eroğlu, Çift Geyik Karaca İcra Kurulu Başkanı Cüneyt Güneş, Tekbir Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karaduman ve Süvari Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Fatih Coşkun gibi isimler katıldı. Sektör açısından işbirliğinin önemini anlatan temsilciler, daha sonra ikili görüşmelere geçti.



x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23