• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tek tek açıkladı! FETÖ ve Menzil'i birbirine benzetenlere tokat gibi cevap

Yeniakit Publisher
2023-07-13 14:10:00 -

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, FETÖ ve Menzil'i birbirine benzetenlere tokat niteliğinde bir cevap verdi.

 RECEP YEŞİL  İSTANBUL 

Nakşibendi tarikatının Menzil kolunun şeyhi Seyyid Abdülbaki Elhüseyni tedavi gördüğü İstanbul’da özel bir hastanede Hakk'a yürüdü.

Kamuoyunda Gavs-ı Sani Şeyh Abdülbaki Elhüseyni olarak bilinen Abdulbaki Erol'un cenazesinin, Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı Menzil Köyü'nde Cuma günü kılınacak namazın ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Türkiye'nin acı kaybıyla ilgili Akit TV'de ekrana gelen Manşetlerin Dili programında dikkat çeken ifadeler kullandı.

FETÖ ve Menzil'i birbirine benzetenlere tokat niteliğinde bir cevap veren Karahasanoğlu şu ifadeleri kullandı:

Gönül dostları, Allah rızası için insanlara 'nasıl faydalı olabiliriz?' diye bir yapılanma içerisinde oluyorlar. Bu yapılanmayı birileri, zaman zaman FETÖ vari yapılanma olarak göstermeye çalışıyor.

FETÖ'yü şöyle ayıralım. FETÖ, CIA'in kucağına oturmuş bir yapılanma. 

Dış istihbarat örgütleriyle irtibatlı bir yapılanma görürseniz; bunun cemaat olması önemli değil. Bir gazete olabilir, bir okul olabilir, kendi haline bir grup olarak görünen olabilir, laikçi bir grup olabilir. Eğer dış istihbarat örgütleriyle al takke ver külah yapan kim olursa olsun onun arka planında başka hesaplar olduğunu söyleyebiliriz. 

Ama Menzil grubuyla ilgili böyle iddiada bulunanlar bütün tarikatlara, hatta bütün dindar insanlara; kötü gözüyle, yobaz gözüyle, gerici gözüyle vatan haini gözüyle bakanlar...

Biz gönül dostu, Allah dostu olarak biliyoruz Menzil grubunu. 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ülkücü

Kim hak yiyorsa kim devlete kadrolaşyorsa litakata bakmaksızın kim çalışmadan şeh oldğunu ilan ediyorsa hangi şeh yada dini lider şu partiye oy verin diye tebliği yapıyorsa ve diğer müslümanları aşağlayıcı propaganda yapıyorsa kendinden olmayan ülke vatandaşlarını ayrı görüyorsa siyasi yalakalık yapıyorsa cemat yada tarikat kulanarak ticaret yapıyorsa güle güle bunlardan uzak durun ayrıca bir ajansın görevi içinde bulunduğu toplumu önce haber olarak bilgilendirmek tarafsız olması iki içinde bulunduğu topumun menfaat lerini göz önünde tutmak üç deletine sahip çıkmak hükümete değil yalakalık değil

Ali Can

Ehli sünnet vel cemaatlerin yüzde 99 olduğu ülkede cemaatleri terörist diye yaftalayan ajanlar.Zamaninda aynı gulen cemaatine yapılanlar Hanefi,Şafii,Hanbeli,maliki mezheplerine de yapildı.Ehli sünnet vel cemaati yıkmak istiyor ajanlar ve terörist diye adlandırıyor.Alakasi yok,cemaat mensubu suça karışan olsa bile onu yargilarsin,tüm cemaate terörist diyemezsin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23