• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tek kelimeyle vahşet! Filistinlilerin kaldırılamayan cenazelerini sokak hayvanları parçalıyor

Yeniakit Publisher
2024-01-25 22:19:00 - 2024-01-25 22:22:09

Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'ta kayda alındığı belirtilen görüntüler dehşete düşürdü.

Görüntülerde, Cansız bedenlerin ve Filistinlilere ait eşyaların sağa sola saçıldığı yolda çok sayıda sokak hayvanının olduğu kameraya yansıyor.

Dünya böyle vahşet görmedi!

Sokak hayvanlarının ara sokakta bir Filistinliye ait bedeni yediğini gösteren dehşet görüntüler, sosyal medyada infial uyandırdı.

Görüntünün sosyal medyada yayılmasının ardından durumun vahşet olduğunu dile getiren çok sayıda kullanıcı, dünyanın Gazze’deki katliamı durdurmamasını ve uluslararası kurumların sessizliğini sert ifadelerle eleştirdi.

Paylaşımlarda Filistinlilerin cenazelerinin dahi sahipsiz kaldığını dile getiren kullanıcılar, böyle bir vahşetin daha önce yaşanmadığını kaydetti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bülent

Ya mehdi a.s. in geliş vakti yaklaştı, yada Cenabı Hak dünyanın belasını verecek.Batsin böyle insanlık. Batsın, yansın, yok olsun bu dünya. Ben muslumanim diyen başta ben ,Gafiller ordusu...

Selahaddin Eyubi

ÜMMET MUHAMMED SAV hiç bir tarihte sahipsiz kalmamış 1 buçuk İslam alemi bu kadar çok mu dünyevi oldu ALLAH AZZE VE CELL EBABİL KUŞLARINI BİZ KORKAK ZALİM YALANCI MÜSLÜMANI DİYEN ZALİMLERE GÖNDERSİN İSLÂM ORDULARINI YÖNETEN BU KORKAK liderleri esefle kınıyoruz başta FİLİSTİN nin dibindeki İngiliz uşağı olmuz SUDİ ARABİSTAN kıralı sırasıyla karının kaşıyan diğer liderleri artık lanetliyoruz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23