• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tehlikeye karşı skandal bahane: Hastane bahçesinde başıboş köpek tehdidi!

Yeniakit Publisher
2022-07-23 01:44:00 -

Hastanelerde başıboş köpek tehlikesi tepki çekmeye devam ediyor. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde başıboş köpek istilasına skandal bir bahaneyle önlem alınmıyor.

 yeniakit.com.tr 

Başıboş köpek tehlikesi Türkiye gündeminden düşmüyor. 

Vatandaşların canını tehlikeye atan başıboş köpek istilası, hastanelerde de devam ediyor.

Daha önce hastanelerde yaşanan rezil görüntüler tepki çekmesine rağmen hiçbir önlem alınmıyor.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde başıboş köpek tehdidi

Son olarak sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nin başıboş köpek istilası altında olduğu görüldü.

Görüntülerde, hastane bahçesinde başıboş köpeklerin tehlike saçtığı ve sağa sola havlayarak birbirlerini kovaladığı görüldü.

Herhangi bir önlem alınmadığını belirten vatandaşlar, sosyal medyadan tepkide bulundu.

Tehlikeyi bertaraf etmek yerine skandal cevap: O köpekler bizi tanıyor

Öte yandan 2013 yılında başıboş köpek tehdidi, büyük tedirginlik yaşayan çalışanlar tarafından başhekim yardımcısına şikayet edilmiş ve "O köpekler bizi tanıyor. Onlar giderse yerine başkası gelir, daha da kötü olur" cevabı verilmişti. Personel bu çözümsüzlük cevabıyla şaşkına dönmüştü.

Konu o dönem Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Refik Mas'a intikal etmişti. Mas da skandal bir şekilde yardımcısını destekleyerek  "Ekolojik olarak bu köpeklerin gitmesi, başka köpeklerin buraya gelmesinin yolunu açar. Ayrıca bu köpekler burada yaşamaya alıştı. Çalışanları tanıyorlar. Selim hocamız doğru söylemiş" demişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

müdüre konuş

birader, haberi neden doğru düzgün yapmıyorsunuz? "Hükümet ve muhalefet, sorununa sus pus. Kendi seçmenlerini köpeklere göz göre göre yem ediyor, sivil huzursuzluk ve olaylara davetiye çıkarıyorlar" desenize. Yazsanıza kel mason bakanın jandarmaya nasıl da türkiye genelinde kpöek besletip twitter'da bir de reklam yaptığını. Neye kime hizmet ediyorsunuz? Warburg'un tek dünyasına mı yoksa?

Mardinli Hoca

Hayvan koruma kanunu kim çıkardı.Perlemento oy birliğiyle kabul edildi İstanbul sözleşmesi gibi milletin başına bela edildi.Sonunda İstanbul sözleşmesi gibi iptal edilecek.Cunku başı boş köpeklerden gecilmiyecek her gün insanlarina saldiracaklar.İster istemez kanuni iptal etmek mecbur kalacaklar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23