• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TCMB Başkanı Erkan, Marakeş'te Fed Başkanı Powell ile bir araya geldi

Yeniakit Publisher
2023-10-12 15:40:00 -
TCMB Başkanı Erkan, Marakeş'te Fed Başkanı Powell ile bir araya geldi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, Dünya Bankası Grubu ve Uluslararası Para Fonu (IMF) Yıllık Toplantıları kapsamında, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell ile bir araya geldi.

TCMB BaşkanıHafize Gaye Erkan ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın görüşmesi, Fas'ın Marakeş kentindeki Dünya Bankası Grubu ve IMF Yıllık Toplantıları kapsamında gerçekleştirildi. Görüşme, yaklaşık 40 dakika sürdü.

Erkan, Marakeş görüşmeleri kapsamında, Brezilya Merkez Bankası Başkanı Roberto Campos Neto ile de bir araya geldi.

Yatırımcı toplantıları

TCMB Başkanı Erkan, Barclays ve Deutsche Bank'ın organize ettiği yatırımcı toplantılarına da katıldı.

Erkan'ın Marakeş programı; BlackRock, JP Morgan ve Goldman Sachs yatırımcı toplantıları ile devam ediyor.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah biri

Kardeşim seni ora getiren bizim vekil ol dedigimiz sen ülkeni hala sevmemişin burası Türkiye yerli ve milli olamayacaksan cekil git lutfen. Ülkemde bir tane ekonomist yetişmemiş 20 yildır hala kemal dervislere devam şimşek bakanla bu baskan hala Türkiye meraki yik gözden kacırdiysan reisler hatırlatalim. Ülkem 20 ileri giderken 6 yıldir ne olduda ekonomi geri geri gidiyor diye sorarlar cin pandemi yi atlatti ihracatlar hayali ilacak tedbir alin fahiş fiyata maliyede denetim yok defter belgwlerde. Arti hala icralar adliyekerde 4 nala gidiyor. İyce muz cumhuriyeti oldu ülkem sen ne verdin diye maliye soramıyor. Tefecilerle bankalarmı yönetiyir bu ülkeyi. Ondanmi herkes silaha sarildi alacak verecek meselesinden adalet maliye bakani seyrediyor yazık kollu kuvvetler polisler can veriyor bu adalet bakanı maliye bakanı bu kadar vatanına ihanet edip hem vergi kaybi yaptirirsa siz nasıl Allaha hesapverecekdiniz. Yazık deyilmi polise jandarmaya harcanan emege paraya milli servet deyilmi yanan petroller. Sen yazı ile cagirirsın polis masrafla gidiyor heryere birde hala yerli ve milli olamayan getirenler utansın artık yetti iç piyasaya sahip cık reis bir reis hsyranı idim soguyorum senden yurt icine yapılan zulumden
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23