• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TBMM'de çer çöp medyanın uyduruklarını hiç eden görüntü!

Yeniakit Publisher
2023-06-02 17:18:00 - 2023-06-02 17:23:00

Muhalif medyanın yalanlarıyla hedef gösterdiği HÜDA PAR vekilleri TBMM kürsüsünde yemin metinlerini eksiksiz bir şekilde okudu. Kürsüye ilk çıkanlardan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı yemin metnini ilk okuyanlardan oldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu, 28. Dönem Milletvekili Ant İçme Töreni için toplandı. Devlet Bahçeli ile başlayan yemin töreni, diğer vekillerin tek tek kürsüye çıkması ile devam ediyor.

Seçime AK Parti listesinden giren HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı, Batman Milletvekili Serkan Ramanlı da kürsüye çıkıp yemin metnini okudu.

HÜDA PAR'ı hedef almışlardı

Millet İttifakı'nın HDP ile ortaklığını ve Kandil'den Kılıçdaroğlu'na yapılan desteklerin üzerini örtmek isteyen muhalif medya, seçim sürecinde HÜDA PAR vekillerinin yemin metnini okumayacağı yalanını ortaya atmış, iddia parti kaynakları tarafından reddedilmişti.

Zekeriya Yapıcıoğlu yalanlamıştı

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da geçtiğimiz günlerde TBMM'de yapılacak milletvekili yemin töreniyle ilgili, "Milletvekili yeminini elbette okuyacağız. Herhangi bir ekleme veya çıkarma yapma gibi bir düşüncemiz yok, böyle bir şey mümkün de değil. Milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için buraya geldik, şov yapmaya gelmedik" demişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

cahit

müslüman hüdaparın elinde 40 bin kişinin kanı yok. Gaffar Okkan ı fetöcüler öldürdü. hüdapar değil. bir ara abd nin işid i kurması gibi derin devletimiz hizbullah ı kurdu ve ona bir çok müslümanı temizletti sonra da almanya nın baader meinhoff çetesini temizlemesi gibi, beykoz da bir villada toplayıp imha etti. hüdapar, hizbullah ın devamı da değil iftira edildiği gibi.. maksat bütün kürtleri pkk nın eline düşürtmek ve hdpkk yı temize çıkartmak.

Doğruya Doğru

Muhalefet PKK ile iş birliğini örtmek için bu yalana sarıldı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23