• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TBMM'de ahlaksız teklif!

Yeniakit Publisher
2015-02-04 11:54:00 - 2015-02-04 12:47:21
TBMM'de ahlaksız teklif!

Avukat Yavuz Balkan, TBMM’ye bekâr erkeklere cinsel ihtiyaçlarını karşılamak üzere ödenek ayrılmasını isteyen bir dilekçe yazarak ahlaksız bir teklif sundu. Fuhuşu devlet desteğiyle yapılmasını talep eden dilekçesini sunan Balkan, Aşık Veysel'in sözlerini ise çarpıttı.

Ahlaksız fuhuş teklifini TBMM'ye sunan avukat Yavuz Balkan, fuhuşun devlet desteğini talep ederek 'bekarların cinsel ihtiyaçlarının giderilmesi' teklifi dilekçeyle sunarak büyük bir skandala imza attı!

'Bekarların cinsel ihtiyaçlarının giderilmesi' teklifini TBMM'ye sunarak devlet desteğiyle fuhuşa davetiye çıkaran Balkan, bu yolla kadına yönelik şiddet ve cinayetlerin engellenebileceğini iddia ediyor. Bekar erkeklerin cinsel ihtiyaçlarının ancak evlilik kurumuyla karşılanabilineceğinden bihaber olan Balkan, Âşık Veysel’in ‘Güzelliğin on para etmez, bu bendeki aşk olmasa’ sözlerini ise çarpıttı.

Ahlaksız fuhuş dilekçesini inceleyen TBMM Dilekçe Komisyonu, bu tür ‘yasal düzenleme’ alanına giren bir konuda, komisyonun yapacağı herhangi bir işlemin olmadığını belirterek, dilekçeyi milletvekillerinin dikkatine sundu.

"BEKAR ERKEKLERİN CİNSEL İHTİYAÇLARI KARŞILANSIN"

Ahlaksız dilekçenin sahibi 25 yıllık avukat Yavuz Balkan: “Benim bu zamana kadarki gözlemlerime göre kadına yönelik şiddet ve cinayetlerin yüzde 80’i toplumda erkeklerin cinsel ihtiyaçlarının giderilmemesinden kaynaklanıyor. Yüzde 10’u da kocaların evden uzaklaştırılması kararından kaynaklanıyor. Kocalar evden uzaklaştırma kararını kendilerine yediremiyor. Artık bunlara tırnak içinde ‘erkek’ demek gerekiyor. Erkekliklerine yediremiyorlar" ifadelerinde bulundu.

AŞIK VEYSEL'İN SÖZLERİNİ ÇARPITTI!

"Âşık Veysel’in ‘Güzelliğin on para etmez, bu bendeki aşk olmasa’ sözüne bakın. Yani, insanları âşık eden, hormonları. İnsanoğlunu kadın olsun, erkek olsun, tabiri caiz ise ‘çıldırtan’ hormonal faaliyetleri. Bir noktada bu hormonlardan kaynaklı ihtiyaçların giderilmesi gerekiyor. Bu ihtiyaç giderilmezse bu durumda ya kadına tecavüz ediyor ya elle sarkıntılık ediyor ya katlediyor.”

KADINA ŞİDDET'İ AHLAKSIZLIK ÖNLEYECEKMİŞ!

TBMM Dilekçe Komisyonu’na ahlaksız başvuruda bulunan Avukat Yavuz Balkan, “Erkekler cinsel ihtiyaçlarını karşılayabilse kadın cinayetlerinin yüzde 99’u önlenir. Bu konuda iddialıyım” diyerek ahlaksızlıkla şiddetin engelleneceğini savundu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23