• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TBMM kürsüsünde skandal sözler! Neredesin kemalist Özgür? Neredesiniz 'vatansever' CHP'liler?

Yeniakit Publisher
2024-01-16 17:42:00 - 2024-01-16 19:45:48

Özgür Özel Genel Başkanlığı'ndaki CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'den yine skandal sözler geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kürsüsünde konuşan DEM Parti Eş Başkanı Tülay Hatimoğulları, skandal sözler sarf etti.

Yerel seçim sürecine ilişkin açıklamada bulunan Hatimoğulları Güneydoğu'daki çalışmalarından bahsederken, "Kürdistan" ifadelerini kullandı.

DEM'li Hatimoğulları, "Yerel seçimlerle ilgili çalışmalarımız yoğun bir şekilde Kürdistan’da ve Türkiye'nin dört bir yanında devam ediyor." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Biga

CHP ye niye çamur atıyorsunuz.tutuklayin.atin sınır dışına.bunlrin hepsini

Gurme

Oyle bir ulke dusunun, devlet,Asker dagdaki teroristlerle olumune mucadele editor. Asker oluyor,sehid dusuyor,teroristleri olduruyor zafer elde editor,gogsumuz kabariyor,bu vatan topragina namert eli degmeyecek diye. Ve yine nasil oliyor bilmem ayni Devlet teroristleri meclise aliyor,hatta hak etmedigi kadar Benim vergilerimden kesip onlara para veriyor,vekillerine aylik,terror faaliyetleri ivin meclis butcesinden harcinak veriyor,olen garip koylu evladi ailesi ayin sonunu nasil hetirecegini dusunurken onu sehid Eden hainlerin uzantilari aldiklari maasla askere kursus sikanlara yardim,yataklik hatta destek veriyor ve yine benden alinan vergilerle maasi ordenen partikler onlarla el ele poz verip zafer resmi cekiniyor. Bu ulke benimmi degilmi bazen karisyiriyom. Degil demek geliyo bazen icimden, ecdadin kemikleri sizlar deyom yutkunuyom. Size soruyorum. Bu ulke kimin? Selam ve Dua ile
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23