• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İBB Başkan adayı Murat Kurum'u kabul etti

Yeniakit Publisher
2024-01-22 15:04:00 -
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İBB Başkan adayı Murat Kurum'u kabul etti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum'u, Meclis Başkanlığı İstanbul Ofisi'nde kabul etti.

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'u, Meclis Başkanlığı İstanbul Ofisi'nde kabul etti.

Basına kapalı gerçekleşen kabule, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de katıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Asıl benim ya randevü istesem tlfda

Müsait oldugunda 5 dakika randevü verebilirmi meclis başkanımdan, vekilleri şikayet etmek icin onca yol gelecem. Meclisde, Tlf uşakları cıkıyor danışman koymuşlar adinı ne saat veriyorlar nede gün 5 yıllıgına secildin ne cabuk.doldurdu 16 millet vekilide 5 yılı bu yıldan vazgeçtik gelecek yılda mi dolu dedik tlf yüzümüze kapatildi. Her vekilin kendi cep tlflarıni partilerden bari versinler. Saklanın diye vekil seçmedikki. Yada araya partiyi akrabanı niye koyturtupda bulduracaksınki. Müslümana niye siyonist vekiller gibi eziyet avrupada böyle deyil. Alırlarmi seni Ab ye sen milletini dinlemiyorsun ki. Neyse Meclis başkanım arayacam vatandas olarak bunların başısında sözlü şikayete gelecem yoksa vekilligimi almak icin hepsini mahkemeye verecem bilgin olsun.

Ercan

İmamoğlu'nu da davet edecektir herhalde
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23