• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tasmalı medyadan Ayasofya’nın açılmasına ‘felaket’ yakıştırması! Başörtülü ilahiyat mezunu Ayşe Sucu da Sözcü gibi mi düşünüyor?

Yeniakit Publisher
2021-01-01 15:19:00 -

Memleket düşmanlarının 'Sözcü'sü Ayasofya'nın ibadete açılmasını felaket olarak değerlendirdi. Sözcü'nün skandal haberine tepki gösteren Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Sözcü'de yazan başörtülü Ayşe Sucu'nun Ayasofya hakkındaki fikrini sordu.

Millite düşman olan kirli habercilik anlayışının önderi Sözcü gazetesi, büyük bir ahlaksızlığa daha imza attı. 

24 Temmuz 2020’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de katılımıyla kılınan Cuma namazının ardından yeniden eski kimliği kazandırılan Ayasofya’nın üstüne vurulan ‘müze’ zincirlerini kırmasını hazmedemeyen Kemalist Sözcü, caminin tekrar ibadete açılmasını felaket olarak niteledi.

Akit TV'de Murat Alan'ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili'nde, Sözcü'nün bu rezilliği de masaya yatırıldı.

Başörtülü ilahiyat mezunu Ayşe Sucu'nun Sözcü'de köşe yazdığını hatırlatan Ali İhsan Karahasanoğlu, "Ona da buradan mesajımızı yollayalım, siz de gazeteniz gibi Ayasofya'nın cami olarak ibadete açılmasını felaket olarak mı görüyorsunuz?" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Turan

"başörtülü ilahiyat mezunu" ifadesini doğru bulmuyorum. Zira her sakallı dedemiz değildir. Görüntü aldatıcı olabilir.

Ahmet

Eee tabiiki bunlar için felaket olacak  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23