• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tasmalı devşirme köpek Wilders'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a alçak saldırı! Paylaşımına tepki yağdı

Yeniakit Publisher
2020-10-24 23:59:00 -
Tasmalı devşirme köpek Wilders'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a alçak saldırı! Paylaşımına tepki yağdı

Endonezya'dan devşirilen Hollanda'da aşırı sağcı Özgürlük Partisi'nin Başkanı Geert Wilders alçak bir paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'yi bir kez daha hedef aldı.

Hollanda'da aşırı sağcı Özgürlük Partisi'nin Başkanı Geert Wilders, skandallarına bir yenisini ekledi.

Bir zamanlar Hollanda sömürgesi olan Endonezya'dan devşirilen Wilders, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'yi birçok kez hedef almıştı. Ancak son yaptığı alçak saldırıyla sahiplerinin gözüne girmek için alçak bir paylaşım yaptı.

İslam karşıtlığını her seferde dile getirerek, İslam'ın ve mazlumların dünyadaki hamisi Türkiye'yi hedef alan Wilders, Başkan Erdoğan'ın resmedildiği alçak bir karikatürü paylaştı ve paylaşımında Başkan Erdoğan'a 'terörist' dedi.

İşte o alçak paylaşım:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Menfatülmüsliminlere

İslam'ın ve mazlumların dünyadaki hamisi ne her türlü haramların serbest olduğu Türkiye, nede sizin tanrınız Erdoğan. O bir fani, zamanı gelince gidecek. Ozaman ne olacak? Allah'ın dini İslam'a göre yaşayanların, gerçek müslümanların hamsi ancak ve ancak Allah C.C.

ANADOLUNU SESİ

ALDIRMA:KALBİ KİRLİ OLANIN DİLİ HEP KÖTÜ SÖYLER. ALLAH DÜŞMANLARINDA HAK ADALET İNSANLIK VİCDAN MERHAME İNSANLIK BEKLENMEZ.TARİH ONLARI DÜNYA İNSANLIGINA NE ALÇAKLIKLAR YAPTIKLARIYLA DOLUDUR.KENDİLER TERÖRÜSÜN TA KENDİLERİDİR.HAÇLI HIRISTIYAN BİLE DEGİLDİR.1400 YIL ÖNCE BOZMUŞLAR İNCİLİ.BATI SÖZDE İNSAN OLUP SIRTLAN SÜRÜLERİDİR.YER YÜZÜNÜN TARİH BOYUNCA GERÇEK TERÖRÜSTLERİ BATI OLMUŞTUR.ALLAHSIZ BİR BATI VARDIR. İNSANLIGIN GERÇEK TERÖRÜRKLERİ BATIDIR SÖMÜRGECİLERDİR.ALLAHIN LANET DAİMA ÜZERLERİNE OLSUN.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23