• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tarkan'a öyle hafızlara böyle! Sevilay Yılman'ın maskesi düştü

Yeniakit Publisher
2022-10-05 16:37:00 -
Tarkan'a öyle hafızlara böyle! Sevilay Yılman'ın maskesi düştü

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Tarkan konserini öve öve bitiremeyen ve hatta Ekrem İmamoğlu’ndan da Tarkan konseri verdirmesini isteyen Sevilay Yılman, söz konusu hafızlar olunca ağız değiştirdi.

 yeniakit.com.tr 

Her fırsatta terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin propagandasını yapan Habertürk Yazarı Sevilay Yılman'ın maskesi bir kez daha düştü.

CHP'li Tunç Soyer idaresindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Tarkan konserini öve öve bitiremeyen ve hatta Ekrem İmamoğlu’ndan İstanbul’da Tarkan konseri beklediğini söyleyen Sevilay Yılman, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin "Uluslararası Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"na dil uzattı.

Tarkan konserine methiyeler düzen Yılman, sosyal medya hesabından CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bir İstanbullu olarak kıskandım cidden. Müthiş görünüyor buradan çünkü. Tarkan'la aynısını istiyoruz Ekrem İmamoğlu. En büyük meydanda ve en yakın zamanda inşallah. Lütfen."

Vatandaşlara hizmet için harcaması gereken parayı Tarkan konserine akıtan CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ses çıkarmayan Yılman söz konusu hafızlar olunca ağız değiştirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen hafızlık yarışmasını hedef alan Yılman, İslam'a olan nefretini ortaya koydu.

Yılman yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Vatandaşın evine bırakın eti, sütü, yoğurdu... Ekmeği bile zar zor götürebildiği bir süreçte Konya Büyükşehir Belediyesi 1.5 milyon TL'ye Hafızlık yarışması düzenlemiş. Nereye harcamışlar bu parayı peki?"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sedat X

Vatandaşın evine, bırakın eti, sütü, yoğurdu... Ekmeği bile zar zor götürebildiği bir süreçte, İzmir büyük şehir belediyesi 8 milyon TL'ye, Tarkan'a konser verdirmiş. Nereye harcamışlar bu parayı peki ? Lütfen okuyun detaylarını ve sizde Sevilay Yılman gibi delirin, DERMİŞİM!!! Kadının iki olay karşısındaki tezatlı tutumu, İKİ YÜZLÜLÜK, YANDAŞLIK VE YALAKALIK nasıl olura çok güzel bir örnek olarak gösterebilirler.

Ali

Refah partisi iktidara gelir dava icin çalisanlar degil bu tipler her yerde konuşur nemalanir koltuk sahibi yapilir refahçı görünür,akparti iktidara gelir dava insanlarina degil bu tiplere yollar acilir ama zayiflamaya basladiginda ilk bunlardan hanceri yersin gemiyi ilk bunlar terkeder!suç bunlarda degil sende!kimi danisman yapacaksin,kime koltuk vereceksin bilmiyormusun?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23