• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tarih bir kere daha Erdoğan’ı doğruladı

Yeniakit Publisher
2014-07-20 09:04:00 - 2014-07-20 11:33:42
Tarih bir kere daha Erdoğan’ı doğruladı

İşgalci-terörist devlet İsrail’in Gazze’ye başlattığı soykırım saldırıları sürerken, saldırılardan en çok kundaktaki bebekler etkilendi. Dün de 5’i çocuk 15 Filistinli şehid olurken, saldırıların başlamasından bu yana katledilen çocuk sayısı da 80’e ulaştı. Son soykırım saldırıları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2009 yılında Davos’ta katıldığı son oturumda, işgalci-terörist İsrail devlet başkanı Şimon Peres’e “plajlardaki çocukları nasıl öldürdüğünüzü çok iyi biliyoruz” sözlerini bir kere daha doğrulamış oldu.

FEYZA AKYIL - Başbakan Recep Taypip Erdoğan’ın 5 yıl önce Davos’ta işgalci terör devleti Cumhurbaşkanı Şimon Peres’in yüzüne söylediği şamar gibi sözler bir defa daha gerçek oldu. Ramazan’ın başlamasıyla birlikte Gazze’ye karşı hava bombardımanı sonra da kara harekâtı başlatan işgalci-terör devleti İsrail’in soykırım saldırılarında en çok etkilenen kundaktaki masum bebekler oldu. Terörist devletin masum Gazze halkına karşı soykırım saldırıları sürerken, dün de 5’i çocuk 15 Filistinli şehid oldu.

7 Temmuz’dan bu yana hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı ise 340’a, yaralananların sayısı da 2 bin 300’e yükseldi. Katledilenlerin 80’i çocuklar. Saldırılarda yaralanan çocukların sayısı da 500’ü aştı.

HEDEFTE ÇOCUKLAR VAR

Son vahşi soykırım saldırılarından sonra tarih bir kere daha Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı doğrulamış oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2009 yılında İsviçre’nin Davos şehrinde katıldığı son oturumda işgalci-terörist İsrail Devlet Başkanı Şimon Peres’e “plajlardaki çocukları nasıl öldürdüğünüzü çok iyi biliyoruz” demişti. Erdoğan açıklaması nedeniyle siyonist destekçisi Batı tarafından çok eleştirilmiş, İsrail’in çocukları hedef almadığı yönünden açıklamalar yapılmıştı.

Ancak o konuşmadan 5 yıl sonra Başbakan Erdoğan, haklı olduğunu bir defa daha ortaya koydu. Terör devleti İsrail, geçen çarşamba günü plajda oynayan çocukları denizden füzeyle vurması sonucu yaşları 9 ile 11 arasında değişen ve akraba oldukları belirlenen 4 çocuk olay yerinde şehid olmuş, çok sayıda çocuk da yaralanmıştı.

İsrail’in 9 Temmuz’da Gazze’ye gerçekleştirdiği 160 ayrı füze ve bombalı saldırılarda sekizi çocuk en az 27 kişi ölmüştü. Aynı gün Nasirat’ta bulunan mülteci kampına saldıran işgal güçleri, 18 aylık Muhammed Malakiye ile 27 yaşındaki annesini katletmişti.

Terör devletinin 17 Temmuz’da Gazze kentinin merkezindeki Sabra’ya düzenlediği saldırıda da aynı aileden en az üç çocuk şehid olmuştu.

Dün de 5 çocuk şehid edildi

İsrail’in kara harekâtı ile devam ettirdiği saldırılarda dün de Gazze’de Alvan ailesinden çocuk kardeşler İmad ve Kasım şehid oldu.

Yine Gazze’de 6 yaşındaki Ömer ve 8 yaşındaki Ahmed kardeşler ile 6 yaşındaki Muhammed Rahl’in saldırılarda evlerinin hedef alınması nedeniyle şehidler kervanına katıldılar. 14 gündür devam eden İsrail saldırılarında ölen çocukların sayısı da 80’e, yaralananların sayısı da 500’e ulaşmış oldu. Kundaktaki bebeklerin katledilmesine dünyadan tepkilerin yükselmesi üzerine eli kanlı terör devleti Başbakanı Netanyahu yaptığı açıklamada ise İsrail ordusundaki askerlerin, dünyanın en ahlaklı askerleri olduğunu belirterek, saldırıda sivillerin ölümünün hedeflenmediği ve sivil ölümlerinin ‘trajik’ olduğunu belirtti.

Terör devleti kundaktaki çocukları öldürüyor

İsrail’in kara harekâtı ile devam ettirdiği saldırılarda, Gazze’nin Kuzeyi’nde bulunan Beyt Hanun beldesindeki Abu Jarad ailesinin evinin isabet alması sonucu, Naim Musa Abu Jarad (24), Abd Musa Abu Jarad (30), Siham Musa Abu Jarad (15), Recaa Aleyan Abu Jtarad (31), Ahlam Naim Abu Jarad (13), Heniyye Abdulrahman Abu Jarad (3), Semih Naim Abu Jarad, Musa Abdullrahman Abu Jarad hayatını kaybetti. Ölenler için cenaze töreni düzenlenirken, saldırıda ölen çocuklar aile yakınları tarafından kucaklarda taşındı.

Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23