• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Taraf kimin taşeronu

Yeniakit Publisher
2013-06-20 23:30:00 - 2013-06-20 20:28:07
Taraf kimin taşeronu

Gezi Parkı’nın illegal örgütler tarafından işgalini görmezden gelen ve provokatörlere destek çıkan Taraf gazetesi, AK Parti Hükümeti ve bürokratlar hakkında da yalan haberler yapıyor


MİT ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek hakkında hazırladığı haberler yalanlanan Taraf gazetesi; şimdi de Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı hedef aldı. Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la tartışarak istifa girişiminde bulunduğuna yönelik haberi yalanladı. Üst üste yalanlanan haberler, “Taraf kime hizmet ediyor... Kimin taşeronu” dedirtti.  
ARINÇ: SENARYONUN DEVAMI
Arınç, Taraf gazetesinde çıkan ve ardından internet medyası aracılığı ile kamuoyuna yayılan “Arınç’ı istifadan Gül döndürdü” haberine ilişkin yazılı açıklama yaptı. Arınç, “Bakanlar Kurulu’nu terk ettiğim, hem bakanlıktan, hem partiden istifa ettiğim, bakan arkadaşlarımın beni ikna etmeye çalıştığı ve sonunda Cumhurbaşkanımızın devreye girerek istifadan geri döndürdüğü iddiası tamamen asılsızdır. Ayrıca bu haber, Gezi Parkı olayları süresince basının bir bölümünde ısrarla gündemde tutulan bir senaryonun da devamıdır. Bu senaryo; Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız ve benim aramda görüş, üslup ve yaklaşım farklılıklarının olduğunu uydurarak bir fitne çıkarmayı amaçlamaktadır. Sayın Başbakanımızı ‘yalnızlaştırmayı’ ve ‘kötü’ göstermeyi, partimizi parçalamayı amaçlayan bu kirli senaryonun hiçbir tesiri ve anlamı olmadığını altını çizerek belirtmeliyim” dedi.
ÇİÇEK VE MİT DE YALANLADI
TBMM Başkanı Cemil Çiçek de, “Devir Bu Masayı Başkanlık Senin” başlığıyla Taraf gazetesinde yayınlanan haberi yalanlamış ve “Bu haber, tamamen gerçek dışı olup, hayal mahsulüdür. Ne böyle bir görüşme olmuştur ne de tarafıma böyle bir teklifte bulunulmuştur” demişti.
Milli İstahbarat Teşkilatı Müsteşarlığı’ndan (MİT) Taraf gazetesinde yer alan fişleme iddialarına ilişkin yapılan açıklamada ise, “Teşkilatımızı kendi halkını fişleme gibi çağdışı bir faaliyetin içinde göstermek; yalan olduğu kadar haksız ve mesnetsizdir” denilmişti.
Bu arada; aktifhaber adlı internet sitesinin Taraf gazetesinin yalanlanmış haberlerini manşetlerde gün boyu tutması dikkat çekiyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23