• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tamer Karadağlı'nın tepki gösterdiği Nihal Yalçın'ın dosyası: Ahlaksızlık lağımı patladı!

Yeniakit Publisher
2021-10-11 21:17:00 - 2021-10-12 11:03:54

Antalya Altın Portakal Film Festivali'ndeki "İstanbul Sözleşmesi" çıkışı ve Tamer Karadağlı'nın kendisine "Süreyi aşma" imasında bulunması ile gündeme gelen Nihal Yalçın'ın, bir röportajda kullandığı, "sanal ilişkilere özeniyorum" şeklindeki ahlaksız ifadeleri, esas dertlerinin "kadın hakkı" değil, ahlaksız yaşamı meşrulaştırmak olduğunu gözler önüne serdi.

 Yeniakit.com.tr 

Magazin camiasının çamura batmış aktörleri, iki gündür Nihal Yalçın'ı tartışıyor.

Yalçın, Antalya Altın Portakal Film Festivali'ndeki konuşmasını dallandırıp budaklandırıp, Türkiye'nin feshettiği sözleşmeye getirerek, "İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçmeyelim. İstanbul Sözleşmesi yaşatır." dedi.

Festivaldeki konuşmasında "kadın hakları" vurgusu yaparak sözü uzatan Yalçın'ın eline ödülünü veren Tamer Karadağlı, konuşmayı daha da uzatmaması imasında bulundu. Yalçın, Karadağlı'ya "Kim verdi ödülü? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadeleri ile karşılık verdi.

Nihal Yalçın'ın yakın bir zaman önce verdiği röportajındaki akılalmaz ahlaksızlık yeniden gündeme geldi.

Yalçın, Hakan Gence'ye konuştu!

Sanal dünyaya ilişkin açıklamalarda bulunan Nihal Yalçın, "WhatsApp'tan sanal seks yapmaya çok özeniyorum." ifadelerini kullanarak ahlaksızlıkta nasıl zirve yaptığını tüm kamuoyuyla paylaştı.

Yalçın, sanal ortamda yaşanan ilişkinin daha kaliteli olabileceğini iddia ederek, çirkinliğine şu sözlerle devam etti: "Birinin kanlı canlı bütün zaaflarını karşında gördüğünde aşk meşk çok kalmıyor."

'Çıplak fotoğraflarım çıkar diye korkuyorum'

Aynı röportajda daha önce sanal olarak konuştuğu birinden hoşlandığını söyleyen Yalçın, bahsettiği sanal ilişkiden yapıp yapmadığı sorusuna da, kahkalarla cevap verdi: "Çıplak fotoğraflarım çıkar diye korkuyorum!"

Nihal Yalçın'ın akılalmaz ahlaksız ifadeleri gündeme gelince, kamuoyu, Yalçın'ın festivalde yaptığı sözleşme çıkışını, "İstanbul Sözleşmesi'nin önünü açtığı ahlaksızlıkları meşrulaştırma çabasında." diyerek yorumladı.

Devlet Bahçeli Tamer Karadağlı için ne dedi? Tamer Karadağlı'ya Nihal Yalçın desteği" target="_blank">
Devlet Bahçeli Tamer Karadağlı için ne dedi? Tamer Karadağlı'ya Nihal Yalçın desteği
Devlet Bahçeli Tamer Karadağlı için ne dedi? Tamer Karadağlı'ya Nihal Yalçın desteği

Yaşam

Devlet Bahçeli Tamer Karadağlı için ne dedi? Tamer Karadağlı'ya Nihal Yalçın desteği

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Millet

Çıplaklığı, Reel ve Sanal S.ksi, savunanlar nedense hepsi İstanbul Sözleşmesini savunuyor. Buradan aslında İstanbul Sözleşmesini savunanların gerçekte kadın hakkıyla zerre alakalarının olmadığı sadece kadınların namusuna göz diktikleri anlaşılıyor. Zaten PKK'nın ve sol terör örgütleri ile marjinal örgütlerin istanbul Sözleşmesini savunmasının altında yatan sebep budur. Namusun ortadan kalktığı bir hayat tarzını inşa etmek için çalışıyorlar.

ahlak yoksunlari

akit bunu niye haber yapıyorsunuz kardeşim bu igrenclikleri göstermenize gerek yok biz görmek istemiyoruz kardeşim
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23