• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tam dayanıklı bilgisayar üretildi!

Yeniakit Publisher
2015-12-09 08:40:00 -
Tam dayanıklı bilgisayar üretildi!

Panasonic dünyanın ilk tam dayanıklı ayrılabilir dizüstü bilgisayarı Toughbook CF-20'yi sunuyor.

Chip'in haberine göre, Panasonic, dünyanın ilk tam dayanıklı ayrılabilir dizüstü bilgisayarıyla mobil çalışanlara çok yönlülüğün yepyeni seviyesini sunuyor. Toughbook CF-20, mobil çalışanlara tam dayanıklı bir dizüstü bilgisayar ve tüm kurumsal ihtiyaçları karşılama amacıyla altı farklı modda kullanılabilen ayrılabilir tablet deneyiminin kapılarını açıyor.

Kurumsal alanda en çok satan ürünler arasında yer alan Panasonic Toughbook CF-19'un temelinde yer aldığı evrimin son halkası olma özelliğine sahip bu ayrılabilir dizüstü bilgisayar, çalışanların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik zengin çeşitlilikte kurumsal ara yüzler ve ek kişiselleştirme seçeneklerini içerisinde barındırıyor. Windows 10 Pro işletim sistemine sahip ilk tam dayanıklı Toughbook olma özelliğine sahip CF-20, aynı zamanda Panasonic Toughbook ürün gamının 6'ncı nesil Intel® CoreTM vProTM işlem teknolojili ilk üyesi. Eldivenle kullanıma uygun dokunmatik ekran, özel amaçlar için üretilen Araç Montaj Haznesi ve Masaüstü Giriş Replikatörü ile Panasonic Toughbook CF-20 benzersiz bir mobil kurumsal araç haline geliyor.

Sigorta tabanlı küresel finansal hizmet sağlayıcısı Zurich Group bünyesindeki Zurich Engineering, Panasonic Toughbook İlk Kullanıcı Programının bir üyesi olarak Panasonic Toughbook CF-20'nin geliştirilme sürecine dair değerlendirmelerde bulundu. Zurich Engineering'den Paul Barker şu görüşleri paylaştı: "Konsepti ilk gördüğümüz anda, işte geleceğin dayanıklı mobil cihazı bu dedik. Tableti dizüstü bilgisayardan ayırma özelliği, kullanıcıların her türlü ortamda rahatlıkla çalışabilmeye yönelik nihai esnekliğe sahip olmaları anlamına geliyor. Bunu da kullanımı kolay, her zamankinden daha hafif ve her zamanki gibi dayanıklı bir cihazın verdiği güvenle yapacaklar. Cihazın geliştirilme sürecine dahil olarak bu en yeni Toughbook'un neredeyse her dış mekan senaryosuna ait ihtiyaçları, en yeni nesil tablet kullanıcılarını tatmin edecek bir işlevsellikle karşılayan bir cihaz haline gelmesine katkıda bulunduk."

Panasonic Toughbook CF-20 standart üç yıllık garantisiyle Ocak 2016'dan itibaren satışta olacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23