• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tam da Siyonistlerin istediği gibi! Meral Akşener’den Hamas’a skandal Sözler

Yeniakit Publisher
2023-10-25 11:53:00 -
Tam da Siyonistlerin istediği gibi! Meral Akşener’den Hamas’a skandal Sözler

İYİ Parti Meclis Grup Toplantısı'nda konuşan Meral Akşener, İsrail-Hamas arasındaki savaşla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Akşener, "Sivilleri öldüren Hamas terörünü kınıyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında Hamas’la ilgili skandal sözler söyledi.

İsrail’i de eleştiren Akşener, Hamas’ın terör örgütü olduğunu ifade etti.

İşte Meral Akşener’in Hamas açıklamaları;

Hamas'ın terör saldırılarında binden fazlası sivil olmak üzere, 1400 İsrail vatandaşı, hayatını kaybetmişti. İsrail'in karşı saldırılarında ise dört binden fazla sivil Filistinli, hayatını kaybetti.

O bombalar, masum insanları öldürdü. O bombalar, hastanede, yeni doğmuş bebekleri öldürdü. O bombalar, güvenli bir yere ulaşmaya çalışan, aileleri öldürdü. Bir çatışma, ancak bu kadar onursuz olabilir.

-Bir devlet insanı, ancak bu kadar vicdansız olabilir. Ama dünya, yaşananlara bu kadar kayıtsız kalamaz kalmamalıdır.

-İnsanlık suçu işleyenlere karşı, ısrarla sergilenen diplomatik nezaket, derhal rafa kaldırılmalı; ve gerçekler, tüm çıplaklığıyla konuşulmalıdır. O gerçek de şudur Netanyahu, bir savaş suçlusudur.

-Netanyahu, bir bebek katilidir. Sivilleri, çocukları öldüren Netanyahu terörüyle, müzik festivalinde gençleri tarayan, Hamas terörü, aynı şeydir. Ve sıfatına bakılmadan, hak ettiği gibi, bir katil gibi, bir terörist gibi muamele görmelidir.

-Gazze'de, savaş suçu işleniyor. Gazze'de, insanlık suçu işleniyor. Gazze'de, terör suçu işleniyor. Ve savaş diye ambalajlanan, bu devlet terörüne karşı en büyük tepkiyi vermesi gereken, ABD Başkanı, ‘büyük demokrat’ Biden, Netanyahu'ya, destek üzerine destek yağdırıyor.

-Sözde demokrasinin beşiği Amerika, sözde eşitliğin, özgürlüğün sembolü Amerika, yüzyılın en vahşi sivil katliamına, düpedüz sponsor oluyor. Gerçekten ibretlik.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yakut

Siyonistin kuyruguna basıp, insanligın yüz karası mahlu kat olduklari ortaya cikinca; Günes balçıkla sivanmaz. Gaz odalarinda neden yakıl dı,yaktiran kimdi, yakan kim di ve yakılan lar kimlerdi? Siyonist şeytanlık asirlardır devam ediyor..!

bir

Siyonist Ermeni Vatanhaini Ermeni adı kadın Filistinli Leri görmüyorsun gözlerin kör kulakların sağır ve dilsiz Meral Akşener katliamı görmüyor bebekleri çocukları
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23