• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Talimat KK'dan geldi... CHP ve HDP'den ortak seçim hamlesi

Yeniakit Publisher
2023-05-23 17:41:00 -
Talimat KK'dan geldi... CHP ve HDP'den ortak seçim hamlesi

28 Mayıs seçimlerine artık sayılı günler kalırken 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'den destek çalışmaları gelmeye devam ediyor. CHP'li Elif Doğan Türkmen, CHP Genel Merkezi'nin görevlendirmesi ile HDP İl Binasında seçim çalışması yürüttüklerini açıkladı.

Yedili koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı HDP ile ortaklık kurmaya devam ediyor.

Terör örgütü PKK'nın Kandil'deki elebaşları ile ortak söylemle reklam filmleri çeken ve bu filmlerin ortaya çıkarılması üzerine Başkan Erdoğan'a hakaret eden Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı HDP ile ortak çalışması için CHP milletvekili Elif Erdoğan Türkmen'i görevlendirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan, CHP CHP 25 ve 26 dönem milletvekili Elif Doğan Türkmen, CHP Genel Merkezi'nin görevlendirmesiyle HDP il binasında Millet İttifakı adına seçim çalışması yürüttüklerini söyledi.

Türkmen'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Chp Gn. Merkezimizin görevlendirmesi ile PM Üyemiz İstanbul Mv. Sy. Gökhan Günaydın, PM Üyemiz Ankara Mv. Sy. Murat Emir ile VAN'dayız.İl başkanımız, Mv. Adaylarımız, yöneticilerimiz, millet İttifakı olarak 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalar yapıyoruz."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bal

Sağırlar ve körler birbirlerini ağırlar. Ne güzel söylemiş ecdadım. Mecazî anlamda bir atasözü, bütün sağırlardan ve gözleri görmeyenlerden ve yakınlarından özür diliyorum...

Gültekin

Çakal çakalın, Kurt Kurtun, Aslan Aslanın yanına gidermiş.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23