• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Takçı, küfretme cevap ver

Yeniakit Publisher
2014-08-17 11:52:00 - 2014-08-17 12:22:59
Takçı, küfretme cevap ver

Adanalı işadamı Mehmet Fuat Şıkbilge’ye kurulan kumpasa ilişkin ihbar mektubu Savcı Aziz Takcı ve paralel medyayı panikletti.

HABER MERKEZİ - Paralel örgütün medya yapılanması gibi hareket eden Cihan Haber Ajansı ve Zaman Gazetesi, sorularımıza cevap vermek yerine iftira ve hakarete başvuran TIR savcısı Aziz Takcı’nın hamiliğine soyundu.

CEVAP VERMEK YERİNE HAKARET ETTİ

Muhabirlerimizin telefonla ulaşmayı başardığı Takcı, sorularını cevaplamak yerine hakarete başvurdu. Jandarma Başçavuş Ümit Koç’u tanıyıp tanımadığına ilişkin sorumuza cevap vermeyen Takcı, soğukkanlılığını yitirip hakaretlerde bulundu.

PARALEL MEDYA KALKAN OLDU

Haberin yayınlanmasından sonra sosyal medya üzerinden de gazetemize çirkin ifadelerle saldıran Takcı’ya paralel medya kalkan oldu. Cihan Haber Ajansı, Takcı’ya ait olduğu iddia edilen bir sosyal medya hesabındaki açıklamaları haberleştirdi. Cihan Haber Ajansı’nın servis ettiği, Zaman ve diğer cemaat medya organlarında manşette tutulan haberde “Adana’da MİT’e ait TIR’ları durduran ve HSYK’nın son kararnamesiyle Zonguldak’a atanan Cumhuriyet Savcısı Aziz Takcı, bugün bir gazetede şahsına yönelik çıkan haber dolayısıyla Twitter hesabında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hakkında ismini yazmayı midesinin kaldırmadığı bir havuz bülteninde yalan ve iftira içeren; iftirada sınırları zorlayan yazı çıktığını belirten Takcı, “Bu iftiraları yapan şahsı görsem tanımam. Hatırladığım kadar, bir dolandırıcılık çetesinin yöneticiliği suçundan işlem yapılmıştı. Bu şahsa madem böyle bir teklif yapıldı; 3 yıldır nerede imiş. Bu açık bir yalan ve iftiradır. Adı geçen dolandırıcılık sanığı, iftirayı yayınlayan kanalizasyon bülteni, iftirayı hazırladıklarını düşündüğüm Adana’daki iftira grubu haklarında şikâyet, tekzip ve tazminat davaları gibi hukuki haklarımızı kullanacağız” dedi” ifadelerine yer verildi.

ADANA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ HEDEF ALDI

Paralel yapılanmaya kök söktüren Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in himayesindeki Adana Emniyet Müdürlüğü’nü hedef alan ve Takcı’ya ait olduğu iddia edilen sosyal medya hesabında “yaklaşık 6 aydır Adana’da gerek benimle, gerekse Özcan Şişman ve Mustafa Sırlı hakkında evrak üzerinden inceleme yapıyorlar. Bu araştırmalar sonucunda elleri boş kaldı. Hiçbir hukuksuzluk tespit edemediler. Bunun üzerine iftira atmaya karar verdiler. Hakkımızda iftira atacak birilerini araştırmaya başladılar. Muhaberat ve güvenlik kurumlarının ikisinde bu iş için özel ekip kurdular” ifadelerine yer verildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23