• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Suudi Arabistan Kralı Selman Türkiye'ye gönderdi! Çok büyük sürpriz

Yeniakit Publisher
2024-08-31 19:35:00 -
Suudi Arabistan Kralı Selman Türkiye'ye gönderdi! Çok büyük sürpriz

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, 30 Ağustos sebebiyle Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a telgraf gönderdi.

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telgrafı gönderdi.

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı'nın X platformundaki hesabında konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, Kral Selman ve Veliaht Prens Bin Selman, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, kardeş Türkiye Cumhuriyeti hükümetine ve halkına sürekli ilerleme ve refah için içten tebriklerini ve sağlık ve mutluluk dileklerini" iletti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Panzehir

30 Ağustos 'ta ecdad Anadoluda savaşırken Kral efendinin dedeleri Arabistanı İngilize peşkeş çekip Osmanlı ordusu ile ingilizlerle beraber olup savaşıyordu, onlar tebrik gönderdiyse bizlerde kınama yazısı göndermeliyiz ki bu angabutlar yüzünden İslam coğrafyası halen kan ve gözyaşından kurtulamadı...

MALİK

Mesaj göndermiş, Bende uçak göndermiştir zannetmiştim. Katar ne gönderdi acaba. Tank palet fabrikamızı geri versin yeter.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23