• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Süper Lig: Kayseri Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda? Canlı maçı izle! Galatasaray Kayserispor maçı muhtemel 11

Yeniakit Publisher
2022-10-15 18:21:00 - 2022-10-15 18:54:43
Süper Lig: Kayseri Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda? Canlı maçı izle! Galatasaray Kayserispor maçı muhtemel 11

Spor Toto Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Kayserispor Galatasaray karşı karşıya geliyor. Galatasaray'da Mathias Ross ve Van Aanholt maç kadrosuna dahil edilmedi. Müsabakada Arda Kardeşler düdük çalacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Kayserispor - Galatasaray maçı ne zaman? GS maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Saat 20:00'de başlayan Süper Lig maçı için nefesler tutuldu. Heyecan verici maçın canlı yayın bilgileri haberimizde. İşte Kayserispor Galatasaray maçı canlı izle linki.

Kayserispor Galatasaray maçı için nefesler tutulmuş durumda. Süper Lig maçında Kayserispor Galatasaray karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Kayserispor Galatasaray, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Kayserispor Galatasaray maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Kayserispor Galatasaray maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Kayserispor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek.

Kayserispor ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 52 kez birbirlerine rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda Cimbom, 32 kez sahadan galip ayrılırken, Kayseri ekibi ise 4 defa rakibini mağlup edebildi. 16 maçta da kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan'ın toplam 113 golüne, Kayserispor 42 golle yanıt verdi.

Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Kayseri'de oynanan maçı Kayserispor 3-0'lık skorla kazanırken, İstanbul'daki müsabaka da 1-1 sona erdi.

Galatasaray, Kayserispor karşısında ligdeki en farklı galibiyetini de 2015-2016 sezonunda İstanbul'da 6-0'lık sonuçla aldı.

KAYSERİSPOR GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 20:00'de başlayan Kayserispor Galatasaray karşılaşmasını Bein Sports 1 üzerinden canlı izlenebiliyor.

KAYSERİSPOR GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 20:00'de başlayan Kayserispor Galatasaray karşılaşmasını Bein Sports 1 üzerinden canlı izlenebiliyor.

Kayserispor Galatasaray maçı canlı yayın izle linki... TIKLAYINIZ

ARDA KARDEŞLER DÜDÜK ÇALACAK

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kayserispor - Galatasaray maçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Mücadelenin VAR hakemi ise Erkan Engin.

Süper Lig'de çıktığı 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyet yaşayan Galatasaray'ın 17 puanı bulunuyor. Ligde 9 maç oynayan Yukatel Kayserispor ise 4 galibiyet, bir beraberlik ve 4 yenilgi sonucunda 13 puan elde etti.

EKSİKLER

Kayserispor'da sakatlıkları bulunan Anthony Uzodimma ve Yaw Ackah bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Galatasaray'da Van Aanholt ve Mathias Ross kadroda yer almıyor. Kerem Aktürkoğlu ise sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 11. haftadaki Corendon Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

SON 6 MAÇTA 4 GALİBİYET VE 2 BERABERLİK

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta yenilmedi.

Ligde tek mağlubiyetini 2. haftada sahasında Bitexen Giresunspor'a karşı yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 6 mücadelede 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Söz konusu müsabakalarda 8 gol atan Galatasaray, kalesinde 4 gol gördü.

53. KEZ KARŞI KARŞIYA

Galatasaray ile Yukatel Kayserispor, Süper Lig tarihinde 53. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geçmişte yapılan maçlarda İstanbul'un sarı-kırmızılı ekibinin, Kayserili renktaşına karşı galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor.

Geride kalan 52 müsabakada Galatasaray 32, Kayserispor 4 galibiyet aldı, 16 maç da berabere sonuçlandı.

Rekabette Galatasaray'ın toplam 113 golüne, Kayserispor 42 golle yanıt verebildi.

KAYSERİ'DEKİ MAÇLAR

Galatasaray, genelde büyük üstünlük kurduğu Kayserispor'u deplasmanda ise 26 lig maçında 12 kez yendi.

Kayseri'deki sadece 2 maçı ev sahibi ekip kazanırken, 12 müsabakada taraflar eşitliği bozamadı. Kayserispor evinde 23, Galatasaray ise deplasmanda 40 gol attı.

En farklı skorlu galibiyetler

Galatasaray, Kayserispor karşısında ligde en farklı skorlu galibiyetini 2015-2016 sezonunda İstanbul'da 6-0'lık sonuçla aldı.

Kayserispor ise Galatasaray karşısında ligdeki en farklı galibiyetini, 2021-2022 sezonunda Kayseri'de oynanan maçta 3-0'lık skorla elde etti.

Öte yandan iki takım arasında en gollü lig maçı 1985-1986 sezonunda oynandı. İstanbul'daki maçı 5-2 Galatasaray kazandı. Toplam 7 gol, rekabetteki 52 maç içinde en gollüsü olarak kayıtlara geçti.

Galatasaray Kayserispor maçı muhtemel 11'ler

KAYSERİSPOR: Bilal, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Kemen, Cardoso, Ramazan, Mensah, Gavranovic.

GALATASARAY: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Midtsjö, Mata, Yunus, Mertens, Icardi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

jim

şampiyon kim olur sizce

lizard jesus

çok kolay tahmin edilebilir .gs alır
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23