• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sunucu Kenan İmirzalıoğlu'ndan flaş deprem açıklaması! O kişiyi depremde kaybetti! Allah bir daha yaşatmasın

Yeniakit Publisher
2023-02-25 19:59:00 - 2023-02-26 00:40:04
Sunucu Kenan İmirzalıoğlu'ndan flaş deprem açıklaması! O kişiyi depremde kaybetti! Allah bir daha yaşatmasın

Çubuklu'daki bir mekandan çıkarken görüntülenen bir çok dizide ve Ezel dizisinde oynayan ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu, magazin muhabirleri ile sohbet etti. Kim Milyoner Olmak İster? programına katılmış olan Simay Atlı'nın Asrın felaketi sonrası depremde hayatını kaybettiği hatırlatılan Kenan İmirzalıoğlu, bir süre konuşamadı. Ünlü oyuncu, "Allah bu felaketi de inşallah bir daha başımıza getirmesin. Umarım gereken bütün önlemleri alırız" dedi. Diğer sosyal medyada paylaşması ise dikkat çekti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki depremin ardından 10 ilimizde büyük yıkım yaşandı. Deprem bölgesi için seferber olan isimler arasında ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu da vardı. Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz akşam Çubuklu'daki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

Habertürk'te yer alan habere göre; İmirzalıoğlu, "Olaylarla alakalı konuşmak istemiyorum, çok üzgünüm. Nasıl olabiliriz ki?" diye konuştu. Geçtiğimiz aylarda sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster?' adlı programa katılan yarışmacı genç Simay Atlı'nın depremde hayatını kaybetmesi hatırlatılınca duygulandı ve uzun bir süre konuşamadı.

Ünlü oyuncu, "Allah bu felaketi de inşallah bir daha başımıza getirmesin. Umarım gereken bütün önlemleri alırız. Sonra konuşalım, üzgünüm" şeklinde konuştu.

İlginizi çekebilir → Pakistan'dan gönderilen 20 yardım tırı depremden etkilenen Malatya'ya ulaştı! Korkutan manzara karşısında duyarsız kalmadılar→ HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlginizi çekebilir → Model Bella Hadid'ten: ABD'li ünlüden Türkiye'de yaşanan depremlerle ilgili dikkat çeken yardım! Deprem bölgesinden yaptığı paylaşım → HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23