• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sumak kürü: 3 ayda 30 kilo verdiren yöntem! İçerisine sumak katın, iğne ipliğe döndürüyor!

Yeniakit Publisher
2024-09-15 23:23:00 - 2024-09-16 01:51:12
Sumak kürü: 3 ayda 30 kilo verdiren yöntem! İçerisine sumak katın, iğne ipliğe döndürüyor!

Zayıflamak için doğal kürler, metabolizmayı hızlandırmada etkili olabilir. Denediğiniz onca şeye rağmen hayalinizdeki fiziğe kavuşmak ve kilo vermek size artık hayal gibi mi geliyor? Hemen ümitsizliğe kapılmayın! 20 dakikada yapılan sumak kürü: Sizinle paylaşacağımız bu kür sayesinde hem kısa sürede yağ yakım hızınız artacak hem de vücudunuz toparlanacak… Peki, zayıflama kürü nasıl hazırlanır?

Bazı bitkiler ve baharatlar, vücudu destekleyerek kilo vermeye yardımcı olur. Düzenli kullanımda bu kürler, sağlıklı beslenme ve egzersizle birleştiğinde istenilen sonuçlara ulaşılabilir.

Sumak ekleyerek hazırlayacağınız kür, metabolizmayı hızlandırarak zayıflama sürecinize destek olabilir. İçeriğindeki antioksidanlar ve sindirim düzenleyici etkileri sayesinde bu doğal karışım vücudunuzun yağ yakımını artırır. Düzenli kullanımda kilo vermenizi kolaylaştırabilir. İşte tüm detaylar...

SUMAK KÜRÜ

Sumak, zengin antioksidan içeriği ve metabolizmayı destekleyen özellikleriyle kilo vermeye yardımcı olabilecek doğal bir baharat olarak öne çıkar. İçeriğindeki flavonoidler ve polifenoller sayesinde vücutta yağ birikimini azaltarak kilo kontrolünü destekler.

Sumak, sindirim sistemini düzenleyici etkisiyle öne çıkar ve bağırsak hareketlerini artırarak sindirimi hızlandırır. Bu da özellikle yemek sonrası şişkinlik ve hazımsızlık gibi sorunları hafifletir. Böylece metabolizmanın daha verimli çalışmasını sağlar.

Sumak, kan şekeri seviyelerini dengeleyerek ani açlık krizlerini önler, tokluk hissini artırır. Kan şekerinin ani düşüşleri, genellikle aşırı yemek yeme isteğine yol açarken sumak bu dalgalanmaları kontrol altında tutarak iştahı bastırmaya yardımcı olabilir.

Salatalarda, yemeklerde ya da suya eklenerek tüketilebilen sumak; düzenli kullanımda kilo verme sürecini destekleyici bir etki gösterebilir.

KARBONAT

Karbonat, mide asidini dengeleyici özellikleriyle bilinir ve sindirimi destekleyebilir. Karbonatlı su, vücuttaki şişkinliği hafifletebilir ve daha rahat hissetmenizi sağlayabilir.
Karbonatın zayıflama sürecine katkı sağlaması, sağlıklı beslenme ve egzersizle birlikte olursa mümkündür. Aşırı karbonat tüketimi mide ve sindirim sorunlarına yol açabileceği için dikkatli kullanılmalıdır.

LİMON SUYU

Limon suyu, düşük kalorili yapısı ve metabolizmayı hızlandırıcı özellikleriyle zayıflama sürecine yardımcı olabilir. İçerdiği C vitamini ve antioksidanlar, vücuttaki toksinlerin atılmasını destekleyerek sindirimi düzenler.

Limon suyu, özellikle sabahları aç karnına tüketildiğinde yağ yakımını hızlandırabilir ve vücuttaki su tutulumunu azaltarak şişkinlik hissini hafifletebilir. Ayrıca limon suyu, tokluk hissi yaratarak gereksiz kalori alımını önleyebilir.

YAĞ YAKTIRAN SUMAK KÜRÜ! 15-20 dakika hazır

Malzemeler:

1 bardak ılık su
1 çay kaşığı sumak
1 çay kaşığı karbonat
Yarım limon

Yaklaşık 20-30 dakika süren sumak kürü nasıl yapılır?

YAPILIŞI:

Tüm malzemeleri bir bardakta birleştirin ve iyice karıştırın.
Bu karışımı sabah ve akşam olmak üzere düzenli olarak 15 gün boyunca tüketin.  (20-30 gün)
Bu sayede vücudunuzdaki inatçı kilolardan daha hızlı bir şekilde kurtulmanız mümkün olacaktır.

DİKKAT!

İçerisine sumak eklenerek hazırlanan zayıflama kürü, 3 ayda 30 kilo verdirebiliyor. Bu oran, kişinin bünyesine bağlı olarak değişim gösteriyor. Diyetisyeninize danışarak uygulayabilirsiniz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23