• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sulama sistemi oto yıkamaya döndü! Yine İBB yine arıza

Yeniakit Publisher
2024-08-13 12:40:00 - 2024-08-13 12:43:25
Sulama sistemi oto yıkamaya döndü! Yine İBB yine arıza

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim öncesi edebiyatını yaptığı liyakati rafa kaldırarak belediyeye doldurduğu yandaşların beceriksizliği İstanbulluları canından bezdirdi.

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun idaresindeki İstanbul'da arızalar bitmek bilmiyor.

Seçim öncesi edebiyatını yaptığı liyakati rafa kaldırarak belediyeye doldurduğu yandaşların beceriksizliği İstanbulluları canından bezdirdi.

Son olarak Avcılar TEM Otoyolu kenarında bulunan İBB’ye ait yeşillik alandaki sulama sistemi arızalandı.

Sular yeşillik alan yerine yola doğru şelale gibi akınca, durumu fırsat bilen sürücüler ise, saatlerce boşa akan bol su ile araçlarını temizlediler.

 

Emniyet şeridine yanaşıp suyun altına girerek aracını yıkayan sürücüler, Basın Ekspres İkitelli istikametine gidecek araçların da yolunu tıkadı.

Yaşanan ilginç anlar, yoldan geçen bir vatandaş tarafından kaydedildi, araç yıkayanları seyredenlerde trafiğin yavaşlamasına sebep olunca Ispartakule'ye doğru trafik sıkıştı.

Yoğunluk Ambarlı Liman yolu E-6 bağlantısına kadar geniş bir alanı etkiledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

TATAR RAMAZAN

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ,İKİ GÖZÜ KÖR OLSA,İKİ KULAĞI SAĞIR OLSA,HATTA BURNUDA KOKU ALMASA ,HATTA VE HATTA LAL OLSA KONUŞAMASA İSTANBULU BU EKODAN DAHA İYİ YÖNETİRDİ İSTANBULU.AMA OLSUN İSTANBUL BETER OL...ÇÜNKÜ BUNA LAYIKIZ.

Tesadüf mü

Valla bukadar tesadüf olmaz aynısını yolculuk esnasında eskişehir de gördük caddelere akıyor sular yazık oluyo. yağmurlu mevsimde dahi fıskiye ler çalışıyormuş inanılır gibi değil.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23