• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Starbucks’ı tıklım tıklım gören Müslüman kadının müthiş tepkisi

Yeniakit Publisher
2023-11-13 12:39:00 -

İzmir’de de mide bulandıran bir görüntü kaydedildi. Gazze’de bebekler öldürülürken İzmir’deki bir Starbucks şubesinin tıklım tıklım olduğu görüldü. O anlara şahit olan bir kadının tepkisi sosyal medyada gündem oldu.

Terör oluşumu İsrail’in en büyük destekçilerinden biri kahve zinciri Starbucks oldu. Gazze’de soykırım yapan terör oluşumuna destek sağlayan Starbucks’ın, en çok şubesinin bulunduğu ülkelerden birinin Türkiye olduğu biliniyor.

Türkiye’de yaşayan sağduyulu insanlar söz konu kahve zincirine boykot çağrıları yaparken, seküler kesimin tüm çağrılara rağmen inadına Starbucks alması dikkatlerden kaçmıyor!..

İzmir’de de mide bulandıran bir görüntü kaydedildi. Gazze’de bebekler öldürülürken İzmir’deki bir Starbucks şubesinin tıklım tıklım olduğu görüldü.

O anları kameraya kaydeden vatandaş, boykot çağrılarına cevap vermeden bebek katillerine destek veren beyaz Türklere sert tepki gösterdi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Düşünür

Boykot etmek isteyen insanları anlıyorum herkes karınca kararınca elinden gelen bişeyi bari yapmaya çalışıyor. Ancak hükümetimize dönüp; miting yapacağınıza bu malları gümrükten sokmayın diye eyleme kalkışmıyorlar. İsrail ile ticareti neden yıllardır artırmaya çalışıyorsunuz demiyorlar. amerikan üslerini neden kapatmıyorsunuz demiyorlar. kuran ı kerim yakılan İsveç bunun için bişey yapmazken neden natoya aldırdınız demiyorlar. böyle olursanız boykot edenlerle dalga geçen bir grup da ortaya çıkıyor. o niyet maalesef dalga geçilen bişey oluyor. yazık.

çok bilinen kola markasının karşıtı

çok bilinen siyonist kola markasına hükümetimiz teşvik vermiş mi vermemiş mi? (Franchise da olsa türkiyede üretim de olsa sonuçta marka siyonist) Verilmiş ise izmir belediyesi mi vermiş? Yoksa hükümetimiz mi vermiş? Yorum yazan arkadaşlar; İzmir hakkında yazdıklarınızın daha fazlasını bu durumda teşvik veren "müslüman" kurum yöneticileri için yazmanız gerekmez mi?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23