• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Star TV'nin rezil dizisiyle ilgili flaş gelişme

Yeniakit Publisher
2022-09-21 12:11:00 -
Star TV'nin rezil dizisiyle ilgili flaş gelişme

Star TV'nin yaz sezonunda başlayan sözde gençlik dizisi Duy Beni için artık çanlar çalmaya başladı. Sık sık zorbalık sahneleri ve ahlak dışı görüntülerle gündeme gelen rezil dizi hakkında erken final iddiaları çıktı.

Star TV'nin yaz sezonunda başlayan sözde gençlik dizisi Duy Beni için artık çanlar çalmaya başladı. Sık sık zorbalık sahneleri ve ahlak dışı görüntülerle gündeme gelen rezil dizi hakkında erken final iddiaları çıktı. Reytinglerde giderek çakılması ise bu iddiaları güçlendirdi.

 

Özellikle 2. bölümdeki bir sahne, izleyenlere "yuh" çektirmişti. Kısa sürede RTÜK'e şikayet edilen dizinin bu sahnesi Duy Beni için bazı şeylerin değişmesine neden oldu. 

Dizinin çekimlerinin yapıldığı Gerçek Koleji’ndeki zengin çocuklarının okula yeni gelen Ekim ve Bekir isimli iki genci soydukları ve zorbalık yaptıkları sahne için RTÜK’e gelen şikayetler sonrasında Duy Beni dizisinin 20. bölümde gelen tepkilerle beraber erken final yapacağı iddia edildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

Bir zamanlar hababam sınıfı diye okulu öğretmenliği aşağılayan diziler vardı şimdide yeni versiyonları. Sınıfta başı boş tavırlar öğretmene okula karşı saygısız hareketler kravatlar yarıya kadar açık. Yahu bu ne hal böyle sözde dizilerle toplumun ahlaki ve demografik yapısına zarar veriyorlar. Devlet derhal gereğini yapmalı.

Gültekin

Bu dizilerle bu ülkenin gençlerine çok yazık ediyorsunuz, bu dizilerin ne amaç ile oynatıldığını, RTÜK'teki uzmanlar anlamıyorsa, onlarda o çirkin amaca hizmet ediyor demektir. RTÜK'ün bütün üyelerin baştan aşağı değiştirilmesi gerekir, aksi halde bu gençlik ahlaken çökeceğine inanıyoruz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23