• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sözcü ortaladı, FETÖ vurdu! THY'ye yönelik operasyonel haber Samanyolu Haber'in manşetinde

Yeniakit Publisher
2021-08-17 20:24:00 - 2021-08-17 20:43:58
Sözcü ortaladı, FETÖ vurdu! THY'ye yönelik operasyonel haber Samanyolu Haber'in manşetinde

Hiçbir somut veri aktarmaksızın, THY personellerinin Kanada'ya iltica ettiklerini iddia eden Sözcü'nün operasyonel haberi, FETÖ'nün internet sitesi Samanyolu Haber'de anında manşet yapıldı.

 Yeniakit.com.tr 

Sözcü'den Taylan Büyükşahin'in imzası ile yayımlanan haberde, 'THY’nin kabin memurları Kanada’ya iltica ediyor' şeklindeki kaynaksız iddia yer almıştı. İlgili haberde, "Son dönemde gündeme gelen gri pasaport skandalının bir benzeri bugünlerde THY’de yaşanıyor. Kanada'ya uçan THY uçaklarının kabin ekiplerinden bazılarının, kimlik ve pasaportlarını otel odasında bırakarak bu ülkeye iltica başvurusunda bulundukları iddia ediliyor." ifadeleri kullanılmıştı.

İlgili haberde Havayolu Çalışanları Sendikası (HAVA-SEN) Başkanı Seçim Seçkin Koçak'ın açıklamalarına da yer verilmişti. Koçak da, hiçbir kaynağı ve delili olmayan iddiaya, "İltica hakkında duyumlar alıyoruz. Milli havayolunun ekibi olarak gidip ekibi bırakmasını hoş karşılamıyorum. İstifa edip gitmelilerdi." ifadeleri ile destek verdi.

Sözcü ortaladı FETÖ'nün yayın organı vurdu

Sözcü'nün THY'ye yönelik operasyonel haberi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün internet sitesi Samanyolu Haber'de anında karşılık buldu. Sözcü'ye konuşan HAVA-SEN Başkanı'nın sözlerini manşetine çeken FETÖ'nün Samanyolu Haberi, manşetinden yayımladığı haberinde, 'Kanada'ya uçan THY personeli iltica ediyor' başlığı ile operasyona ortaklık etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

alper

fetocu hayinler bu ülkeden defolun gitsinler bu ülke hayinlerden geçilmiyor

Ali

Yalan haber olduğu belli ancak varsayalım ki doğru olsun bu durumda aslında sevinilecek bir durum çünkü bağırsaklar temizlenince rahatlama oluşur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23