• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sözcü gazetesi yazarından tarihi itiraf! "İhanetten farkı yoktur" deyip saydırdı

Yeniakit Publisher
2023-05-21 12:52:00 - 2023-05-21 20:12:17
Sözcü gazetesi yazarından tarihi itiraf! "İhanetten farkı yoktur" deyip saydırdı

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, altılı masada seçim öncesi yaşanan ve 14 Mayıs sonrasında da devam eden kaosu istemeden de olsa itiraf etmek zorunda kaldı.

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, altılı masada seçim öncesi yaşanan ve 14 Mayıs sonrasında da devam eden kaosu istemeden de olsa itiraf etmek zorunda kaldı. 

Ankara 2. Bölge’den milletvekili seçilen İYİ Partili Adnan Beker’in "Bizim vatandaş, HDP-Kandil ilişkisi olan bir ittifaka yönelmedi. Olay bu kadar basit" sözlerini köşesine taşıyan Turan, "Millet ittifakına saplanan hançer" başlıklı yazısında özetle şunları kaydetti:

"Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçimi kazanmak için büyük gayret sarf ediyor ve takdir edilecek bir çaba gösteriyor. Fakat… İttifakın diğer liderlerinin (Meral Akşener hariç) aynı gayreti gösterdiklerinden emin değilim. Bazı İYİ Parti’liler Millet İttifakı’nın altını oymaya çalışıyor. Son bir örnek: Ankara 2’nci Bölge’den milletvekili seçilen İYİ Partili Adnan Beker’in olur olmaz konuşmalarının ihanetten farkı yoktur! Bu adam, Altılı Masa’yı yıpratmak için elinden geleni yapıyor. İşin daha hazin tarafı İYİ Parti yönetimi bu tip adamları uyarmıyor. Adamın orada-burada söylediklerine bakın: “Bizim vatandaş, HDP-Kandil ilişkisi olan bir ittifaka yönelmedi. Olay bu kadar basit. Bizim de açıkçası seçmenle diyaloğumuzda en büyük zorluk yaşadığımız konu bu oldu.” Tam bir bölücü, ayrıştırıcı bir ifade… Böyle düşünüyorsanız, neden Altılı Masa’ya oturdunuz? Millet İttifakı’na saplanan bir hançerdir bu! Brütüs hançeri!"

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Deli Petro

Adam doğruyu söyleyince, köftehor'un zoruna gitmiş.. İhanet diyor.. Asıl kendisi ve altılı masadakilerin yapıp ettikleri ihanet..

HERKES SAFINI BELİRLEDİ

PKK VE FETÖCÜLER CHP'YE KILIÇDAROĞLUNA OY VERİYOR. VATAN,MİLLET, DEVLET VE İSLAM DAVASI OLANLAR AKP'YE ERDOĞAN'A OY VERİYOR.BİZ ERDOĞAN İLE HAŞR OLUNMAYA RAZIYIZ.SİZDE APO VE KAFİRLER İLE HAŞR OLACAKSINIZ.NOKTA
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23