• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Soyunan rezil de provokatör

Yeniakit Publisher
2013-06-21 21:12:00 - 2013-06-21 20:14:30
Soyunan rezil de provokatör

Taksim meydanında soyunarak gerçekleştirdiği mide bulandıran bir eylemle Gezi’cilere destek veren Mine Dost adlı Alman vatandaşı kadının, Türkiye ve muhafazakar halkı karalamaya dönük bir “organizasyonun” parçası olduğu belirlendi. Almanya’dan gelen rezil

FURKAN ALTINOK / ANKARA
İstanbul Taksim meydanında soyunarak gerçekleştirdiği mide bulandıran bir eylemle Gezi’cilere destek veren Mine Dost adlı Alman vatandaşı kadının, Türkiye ve muhafazakar halkı karalamaya dönük bir “organizasyonun” parçası olduğu öğrenildi.
Geziciler mide bulandıran bir “eyleme” daha imza attı. Önceki gün akşam bir kadın göstericilere destek için Taksim meydanında soyundu. Bikinili dans eden kadın diğer taraftan da, göstericilere tepki gösteren halka Aziz Nesin’lik yaptı. Aziz Nesin’in “bu halkın yüzde 60’ı aptal” hakaretine atıfta bulunan rezil kadın, tıynetini ortaya koyan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Benim annem babam beni doğru yetiştirmiştir, niçin, çünkü ben özgürüm. Avrupa’dan özgürlük getiriyorum, ben özgürüm, hep de özgür kalacağım. Ben Allah’a inanmam. Benim Allah’ım tam şurada, kalbimde…” Avrupa’dan geldiğini ifade eden rezil kadın, bozuk Türkçesiyle konuşurken, “doktor olduğunu” ileri sürdü.
Rezil görüntüler karşısında tepki seslerinin yükselmesi beklenirken, kimi Gezi eylemcilerinin bu mahluka alkışlarla destek verdiği gözlendi.
BAŞÖRTÜLÜ TEYZEDEN TEPKİ
Bikinili rezile tepki ise başörtülü bir teyzeden geldi. O an Taksim meydanından geçen başörtülü teyze, karşılaştığı manzaraya tepkisini “Utanmıyor musunuz bu rezilliği alkışlamaya” sözleriyle gösterdi. Başörtülü teyze, “Şimdi bu kadın çağdaş ben gericiyim öyle mi, yazıklar olsun hepinize” diye ekledi.
ERDOĞAN’IN FOTOĞRAFININ ÜZERİNE ÇARPI
Mine Dost adlı kadının Almanya’da yaşadığı doğrulanırken, tam bir Recep Tayyip Erdoğan düşmanı olduğu öğrenildi. Mine Dost sosyal paylaşım sitesi facebook’taki adresinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının üzerine “giremez” anlamına gelen işaret koyduğu görülüyor.
KONUŞMASI ORGANİZE
Rezil kadının Taksim’de sarf ettiği sözlerinin de organize olduğu ortaya çıktı. Kadın, Taksim’de sarf ettiği sözleri facebook sayfasında günler öncesinden paylaşmış. Dost, 13 Haziran’da facebook’taki sayfasına “Aziz Nesin doktor değildi yoksa oda anlardı niçin 100’de 70’i aptaldır. Doktorun teşhisi onlar piskopat ve bazımıza çıkmak isterler ve bizi bec… isterler. Öyle insanlar daima kibar olurlar ve çok boş konuşurlar içleri boştur bu yüzden güçlerini insanların damarına basarak alırlar” diye yazmış. Mine Dost, Taksim’de de aynı sözleri sarf etmişti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23