• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sosyal medyadan sizin için seçtiklerimiz! 'Seccade olması gereken yerde'

Yeniakit Publisher
2023-04-02 18:50:00 - 2023-04-02 20:25:28
Sosyal medyadan sizin için seçtiklerimiz! 'Seccade olması gereken yerde'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Canan Kaftancıoğlu'nun seccadeye ayakkabılarıyla basarak verdikleri poz dini hassasiyeti olan vatandaşları ayağa kaldırırken, sosyal medyada Milli Güvenlik Bakanı Hulusi Akar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalıştıkları odada seccadenin durduğu yer konuşuldu.

Seçim çalışmasını Malatya'da Cuma namazında başlatıp, iftardan iftara koşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yine bir iftardan paylaştığı fotoğraf karesiyle tepkileri üzerine çekti.

Kılıçdaroğlu beraberinde Canan Kaftancıoğlu ile birlikte seccadeye ayakkabı ile basarak büyük bir saygısızlığa imza attı.

Kemal Kılıçdaroğlu kendisini "Fark etmedim" diye savunsa da, Kılıçdaroğlu'na destek veren CHP'liler ise "Seccade kutsal mı?" tartışması başlattı.

Sosyal medya kullanıcıları Kılıçdaroğlu'nun saygısızlığına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milli Güvenlik Bakanı Hulusi Akar'ın çalışırken çektirdikleri fotoğraf karesinde, seccadenin durduğu yerle cevap verdi.

Sosyal medyada fotoğrafa yorum yağarken, yorumlarda, "İki taraf da seccadesini kullanmış, şimdi olması gereken yerde" denildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Oosy

Birde Seyyid diyorlar seccadeyi bile görmeyen kör gözlerden bu memlekete hayır gelirmi, birde sahtekarca görmedim diyor. Chpkk lılar hep böyledir, geçmiştede böyleydi, şimdide böyle, gelecekte böyle olacaklar. Ama şu da var her zaman fanatiklerfen hariç alıcısıda çok ve saf vatandaşına çok.

Zinnuri osman

Ah be kardeşim siyaset herkes bir kulp arar yanlız kılıçtaroğlu din konusunda farklı biri olabilir zira bilerek bu yanlışı yapmaz niye diyeçekseniz şundan adam 86 milyon lük ülkenin cumhur başkanı olmaya aday ve bu 86 milyonluk ülkenin %85 yada%95 neyse Müslüman kesimi bu hatayı amerikan başbakanı bile RAMAZAN AYINDA yapmaz MÜSLÜMAN KİTLENİN HIŞMINI ÜZERİNE ÇEKMEMEK İÇİN  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23