• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sosyal medyadan algı operasyonu yaptılar! Yalanlarına bu sefer Suriyelileri alet etmeye kalktılar

Yeniakit Publisher
2024-08-18 22:56:00 -
Sosyal medyadan algı operasyonu yaptılar! Yalanlarına bu sefer Suriyelileri alet etmeye kalktılar

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medya tetikçilerinin 'Mersin'de bir genç, Suriyeli sığınmacılar tarafından bıçaklandı." iddiasını yalanladı.

DMM'den yapılan açıklama şöyle:

"Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, 'Mersin'de bir genç, Suriyeli sığınmacılar tarafından bıçaklandı.' iddiası doğru değildir.

Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 17 Ağustos günü Çukurova Mahallesi'nde kavga ihbarı almış ve olay yerine ivedilikle intikal edilmiştir.

Olayda bir kişinin kesici delici aletle yaralandığı belirlenmiş, yapılan çalışmalar kapsamında saldırganın iddia edildiği gibi yabancı uyruklu değil, İ.K. isimli Türk vatandaşı olduğu tespit edilmiştir. Olaya karışan diğer iki şahısla birlikte toplam üç kişi yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Olayla ilgili soruşturma tüm boyutlarıyla titizlikle takip edilmekte olup, vatandaşımızın tedavisi hastanede devam etmektedir. Kamuoyunu provoke etmeye yönelik manipülasyonlara itibar etmeyiniz."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Suriyeli Iraklı Afgan Afrikalı istemiyor bu Millet anlamak bu kadar zormu? Suriyeli bugün öldürmese yarın öldürecek bu ilkel insanlar algılayamıyormusunuz? Arap asıllı vatandaşlarımız bile Suriyeli Iraklı istemiyor.

OMUT

Vallahi bu chp zihniyeti ve kemalist ler 100 yıldır verdiği zarar Avrupa Amerika vermemiş . Çünkü hocaları lanetli siyonist MASON LOCALARI .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23