• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sosyal medyada tepki yağıyor! Laikçi kadından polise iğrenç sözler

Yeniakit Publisher
2023-09-17 13:50:00 -

Polisin hareketlerinden şüphelenip kimlik sorduğu bir laikçi kadının tavırları dikkat tepki çekti. Ağzından salyalar akıtarak polisi aşağılamaya kalkan kadın "Sen asgari ücret alıp bana racon kesemezsin." diye polise tepki gösterdi.

Aydın'da bir polis memurunun şüpheli hareketler sergileyen bir kadına kimlik sorması üzerine kameraya kadından polise karşı dikkat çeken yanıtlar geldi.

Kadının polise yönelik sözleri gündem oldu.

"SEN ASGARİ ÜCRET ALIP BANA RACON KESEMEZSİN"

Kadın, görevini yapmaya çalışan polis memuruna "Sen asgari ücret alıp bana racon kesemezsin. Belindeki siyaha güvenip, bir bayana racon yapma. Anladın mı? Ciddiye bile almıyorum seni farkında mısın? Senden korkacağımı falan mı sanıyorsun. Ajanslara filan başvurdun mu, iyi oyuncusun. Dizilerde arkadan geçen polisi oynarsın. Buraya da sürgünsün bence. Sürülmüşsün. Nereden sürüldün? Sürülmediysen de yardımcı olacağım bu konuda. Beni bul, adım Nil Tuğçe Güven" dedi.

VİDEOYA TEPKİ YAĞDI

Anbean kaydedilen görüntüler sonrası kadına sosyal medyadan tepki yağdı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Iğrenç sıfatına şey ettiğimin şeysi!

Allah'ım o iğrenç suratına okkalı bir yumruk ineydi, görürdü raconun kralını! sen kimsin?! Falaka cezası lütfen geri gelsin! Polisimize, emniyet güçlerimize kimse dil uzatamaz! Yeter artık! Sınırsız özgürlük olmaz, olamaz!!! Herkes haddini ve yerini bikecek!!!

Adem gezici

Kendini 3 kuruşu olunca adam oldum sananlar . Gö.ünüzü bile polisler bekliyor yoksa çarşamba çanağı gibi dagitacaklar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23