• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sosyal medyada skandal sözler sarf etmişti! 'Başıboş çocuk sorunu var' diyen kadın gözaltına alındı

Yeniakit Publisher
2023-09-11 16:59:00 - 2023-09-11 17:00:09
Sosyal medyada skandal sözler sarf etmişti! 'Başıboş çocuk sorunu var' diyen kadın gözaltına alındı

Sosyal medyada paylaştığı videoda "Türkiye'de başıboş köpek değil başıboş çocuk sorunu var. Benim çocuğuma laf ettirmem dersen, yarın köşe başında ölüsünü bulursun" diyen kadın, İstanbul'da gözaltına alındı.

"Tyche kairos" takma isimli sosyal medya kullanıcısı, "Türkiye'de başıboş köpek değil başıboş çocuk sorunu var" diyerek skandal bir video paylaşmıştı.

"Benim çocuğuma laf ettirmem dersen, yarın köşe başında ölüsünü bulursun" şeklinde açıklama yapan kadına sosyal medyadan tepki yağdı.

Bu görüntülerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri harekete geçti. Görüntülerde yer alan şahsın T.K. isimli kadın olduğu tespit edildi.

İstanbul'da gözaltına alındı

"Sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret" suçundan arandığı belirlenen kadın İstanbul'da yakalandı.

Yakalanan kadın, "Halk arasında korku ve panik oluşturmak amacıyla tehdit" suçundan yürütülen soruşturma işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ayşe

Kadını gözaltına alırlar ve sonra salıverirler sen ben biz çocuklarımızın peşinde koştururuz. Yapanın da yanına kar kalır

oflu baba

MAHALLENIN … ZEKALILARI VAY ABIM OYUM SENINDIR DIYEN AKILSIZLARLA DOLU OLDUGU ICIN HER ONUNUZE GELENI BELEDIYE BASKANI YAPARSANIZ ISTE BOYLE SORUNLARLA KARSILASIRSINIZ DUNYANIN HER GELISMIS ULKELERINDE BELEDIYE SOKAK KOPEKLERI ILE MUCADELE EDER HAYVANLARA BARINAK YIYECEK TEDAVI YERI YAPAR VE SOKAKLARDA BIR TANE SAHIPSIZ HAYVAN GOREMEZSINIZ PROFOSORLER IS BILENLER DURURKEN SECIN GERI ZEKALI KISILERI SADECE AKRABALARINI ISE SOKSUNLAR AKRABALARINI DOYURSUNLAR GERISI COPLUK DIYE DUSUNENLERI BELEDIYE BASKANI YAPIN SURUM SURUM SURUNUN .KIMIN UMURUNDASINIZ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23