• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sosyal medyada hızla yayılıyor! “Ortaçağ zihniyeti”nin son ürünü Özgür Özel kuduracak

Yeniakit Publisher
2022-01-01 10:20:00 -

Sosyal medyada hızla yayılan video; Kur’an Kursları'nı hedef alan “Ortaçağ zihniyeti”nin son ürünü CHP'li Özgür Özel'i kudurtacak türden.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Diyanet İşleri Başkanlığı'nın okul öncesi Kur'an Kursları için açıklamalar yapmış, skandal ifadeler kullanarak Diyanet'in okul öncesi eğitimi için Ortaçağ zihniyetine yöneldiğini ifade etmişti.

Kur'an Kursu için "Ortaçağ zihniyeti" dedi

Özel şu ifadeleri kullanmıştı: "Diyanet okul öncesi eğitim birimleri kuruyor. Okul öncesi eğitim Diyanet'in işi mi Milli Eğitim'in işi mi? Sübyan mekteplerini kurmuşlar, kurumsallaştırmaya zorunlu yapmaya çalışıyorlar. Bu kafayla, orada işte bilimin B'si, fiziğin F'si, matematiğin M'si de olmuyor üniversiteye gidince. Çocukları bütün dünya nasıl yetiştiriyorsa öyle yetiştirmek varken bir ortaçağ zihniyetine yönelmenin, bunu kurumsallaştırmaya çalışmanın ne bu Cumhuriyet'e ne bu millete faydası var; ne de Anayasa'ya uygunluğu var."

“Ortaçağ zihniyeti”nin son ürünü kuduracak

Misvak Caps'in sosyal medya hesabından "Özgür Özel çıldırtma postu" başlığıyla yaptığı paylaşım, “Ortaçağ zihniyeti”nin son ürünü CHP'li Özgür Özel'i kudurtacak türden.

Video Twitter'da beğeni ve paylaşım rekoları kırıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Rabbim bu miniklerden razı olsun emsallerini çok eylesin amiinnn

Kötü düşünenler kötülükte kalır. Umrumda değiller!!!

alper

özgür ozerler gibiler catlasda patlasa Allah nurunu tamlaycak geç bile kalındı çünkü batıda her kilisenin ilk okul öncesi kürekleri var hatta kimselere bağlı hastaneler var CHP ipler hdpler ve sadeciler kudursasda bu ülkeyi bu hainlere teslim edilmeyecektir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23