• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sosyal medyada gündem olan konuşma! Eğer Kılıçdaroğlu ile karşılaşırsam…

Yeniakit Publisher
2023-05-05 10:51:00 -

PKK/HDP destekli altılı koalisyonun cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen vatandaşın videosu sosyal medyada gündem oldu.

Seçimlere kısa bir süre kala, seçmen kararını netleştirdi. Oy vereceği cumhurbaşkanı adayını yerli ve milli politikalara göre belirleyecek olan seçmen CHP'li Kılıçdaroğlu'na tepki üstüne tepki gösteriyor.

Son olarak bir vatandaşın sosyal medyada yayılan görüntüleri oldukça ses getirdi.

Söz konusu videoda seçmen şunları söyledi:

Kılıçdaroğlu seninle bir yerde karşılaşacağız. İnşallah karşılaşırız. Ona iki kelime laf söyleyeceğim. FETÖ'nün adamısınız, PKK'nın adamısınız, CIA'in adamısınız, Amerika'nın çocuklarısınız, biliyoruz. Ecevit olsaydı o da Cumhur İttifakı'nı desteklerdi. Dalga mı geçiyorsunuz, her ay kimin parasıyla altın vereceksiniz? Selahattin Demirtaş 53 kişinin ölümüne sebep olan kişi, nasıl çıkarırsınız siz onları? İBB Başkanı nerede? Ülke bir gecede iflas etti. Bunları ne çabuk unuttuk biz yahu?

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

HALKTAN BİRİ OLAN BU ABLAMIZI TANIMIYORUZ, HANİ DİYORLAR YA, TOGG BİZ Mİ YAPTIK İTALYA'DA YAPILDI DİYENLER, GAZ BULDUK HALKIN HİZMETİNE SUNDUK, BİZE RUS GAZINI VERİYORLAR DİYENLER, KALBİ MÜHÜRLÜ İNSANLAR BU ABLAMIZ İÇİN DE AKP BUNA PARA VERDİ KONUŞTURDU DERLERSE ŞAŞIRMAYINIZ, NASİPSİZ KIRINTILARDAN BU DA BEKLENİR. BU ABLAMIZ DA HALKIN ÇOŞKUSUNU VE ÇANAKKALE RUHUNU GÖRDÜK, REİSİM HİÇ DURMAK YOK YOLA DAHA HIZLI YENİLİKLERLE DİKLENMEDEN DİK DURARAK DEVAM ABLAMIZA VE ONUN GİBİLERE SELAM OLSUN.

mehmet soylu

abdullah gül nerede? millet ittifakının karargahında mı?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23