• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sosyal medyada fitili ateşliyorlar! Şimdi de ‘stadın adı Rahmi Koç olsun’ yaygarası

Yeniakit Publisher
2023-09-22 12:26:00 - 2023-09-22 12:55:16
Sosyal medyada fitili ateşliyorlar! Şimdi de ‘stadın adı Rahmi Koç olsun’ yaygarası

Rahmi Koç'un Beşiktaş'a verdiği desteği bahane eden bazı taraftarlar, "Stadın ismi Rahmi Koç olsun" demeye başladı. Bir takım taraftarlar da söz konusu teklife karşı çıktı.

 yeniakit.com.tr 

Beşiktaş camiası, Fenerbahçe ve Galatasaray’a nispeten daha sessiz geçirilen transfer dönemi ve mali konular nedeniyle yeni bir tartışmanın içinde; “Stadın adı Rahmi Koç olsun!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin transfer açıklamaları ve yıldız oyuncuların yüksek paralar istediği gerekçesiyle alınmadığı yönündeki beyanları sonrası, takımın büyük bir sponsor bulması gündeme gelmişti.

Gazprom’un sponsor olması beklenirken, takıma TÜPRAŞ'ın deva olduğu ileri sürüldü. Beşiktaşlı iş insanı Rahmi Koç’un sahibi olduğu TÜPRAŞ'ın, sponsor bulamayan Beşiktaş ile anlaştığı ifade edildi.

Stadın ismi değişsin kavgası

Bu gelişmenin ardından sosyal medyada yeni bir tartışma başladı. Çok sayıda Beşiktaş taraftarı, vefa borcu ödenmesi için stadın isminin Beşiktaş Rahmi Koç Stadı olarak değiştirilmesi yönünde çağrı yapmaya başladı.

Söz konusu çağrıya cevap veren bir grup taraftar ise, Beşiktaş’ın kimseye borçlu olmadığını ve stat isminin değiştirilmemesini söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fatih

Dosyal medyadaki en fazla sizin , yandaş medyanin fitil atesledigini herkes.biliyor isiniz gucunuz nifak sokmak kindarlarlik,algi olusturmak kindar munafiklar

M Ali tosun

Ata larlmlzln ismi olacak sonradan Türk kimliği alanlar değil.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23