• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sosyal medya röportajında genç kıza abla nasihatı! 'Şükretmeyi öğrenin'

Yeniakit Publisher
2024-04-22 23:29:00 - 2024-04-22 23:33:22

Sosyal medyada bir sokak röportajında, "ekonomik kriz" tartışması yaşandı.

Başka Açıdan adlı kanalda konuşan bir kadın, "Sizce Türkiye'de ekonomik kriz var mı?" sorusuna, "Demiyorum ki Türkiye güllük gülistanlıktır. Ama yardım da alınıyor. Kimse aç değil. Fırsatçılar var. Biz şükrü azalttığımız sürece daha çok kıtlığa gireceğiz." cevabını verdi.

18 yaşında olduğunu belirten genç bir kız, röportaja dahil olarak kadının sözlerini hedef aldı. Genç kız, "Ben dışarı çıkıyorum, nasıl geçineceğimi düşünüyorum. 'Ne yesem de o 100 lira bana kalır' diye hesap yapıyorum." dedi.

Genç kızın o ifadelerine cevap veren kadın ise "Şükretmemiz azaldığı için kıtlığa giriyoruz." ifadelerini kullandı.

"Sizin gibileri defedeceğim"

Genç kız bu sefer de hakaret diline başvurdu. "Kriz var abla. Ben 18 yaşında 100 lirayı nasıl harcayacağımı düşünemem. Çalışmayacağım, ben okuyacağım. Ben okuyacağım ki sizin gibileri defedeceğim. Bu kadar şükrediyorsun, çıkar bir 100 lira ver." diye konuştu.

Kadın genç kıza ısrarla şükretmeyi öğütleyerek, şunları söyledi:

"Çok şükür. Aç değilim, açıkta değilim. Fazlasını istemiyorum. Fazla verip Allah beni kudurtmasın. Market çürükleri ayırıyor ya, git yarısını al. Hiçbir tane genç çalışmıyor."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Süleymaniyede Sadaka dağıttık bütün dünyaya milyar dolarlar Şimdide Yeni Camide dünya bankasından Para Dileniyoruz Bizi bu duruma getirenleri Allah bildiği gibi yapsın Haklarım Haram olsun…

asim keskin

bu hainleri, ilkokul orta okul ve lisedeki ögretmenleri bu hale getiriyor MEB halk düsmani din düsmani türkiye düsmani ögretmenleri acilen okullardan temizlemeli yoksa cocuklari zehirlemeye devem edecejkler. herseyin kararini erdiganin vermesini beklemeyin siz verin eger erdogan begenzmese istiufa edersiniz biter. bu kadar cesuur olun artik. TV filmeleri ayni sekilde sokka röportajlari ayni sekilde yasaklanmalidir,.tiktio yasaklanmalidir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23