• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sorumluları derhal hesap vermeli! Kurutun bu bataklığı: TikTok'ta korkunç yöntemle çocuk istismarı

Yeniakit Publisher
2024-04-09 17:45:00 - 2024-04-09 18:23:04
Sorumluları derhal hesap vermeli! Kurutun bu bataklığı: TikTok'ta korkunç yöntemle çocuk istismarı

Toplumun ahlak yapısına dinamit döşeyen TikTok'ta her geçen gün yeni rezilliklere imza atılıyor. Gençleri zehirleyen ve çocuk istismarının alenen yapıldığı TikTok'ta 8 yaşlarında küçük bir kız çocuğunun görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Türk örf ve adetlerinin yanı sıra hiçbir toplumsal norma uymayan, gayriahlaki görüntülerin her geçen gün daha da iğrenç bir hal aldığı video paylaşım platformu TikTok'ta yeni bir skandal yaşandı.

Uyuşturucu tacirlerinin, pedofili sapkınların, genç kızları tuzağa düşüren ahlaksızların da yer aldığı TikTok'ta, bu kez 8 yaşlarında küçük bir kız çocuğunun dans görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

8 yaşındaki çocukla istismar!

TikTok'ta ailesinin yönlendirdiği düşünülen 8 yaşında bir kız çocuğu, göbeğini açıp yaşından büyük bir tavırla müzik eşliğinde oynayarak, “Güzel hediyeler yollarsanız yeni videomda oryantal elbisesi ile çıkacağım” ifadelerini kullandı.

Görüntülere tepki yağdı

Genç kızların pazarlandığı, alkol-uyuşturucu gibi maddelerin had safhada olduğu pavyon çukurunun, çekilen dizilerle parlatıldığı ve 'Dilber dansı' diyerek özendirilen ahlaksız dansların gençlerin ve çocukların üzerindeki etkisinin bir tezahürü olan görüntülere tepki yağdı.

Yetkililere önemli çağrı!

Sosyal medya kullanıcıları istismar eden aileye ve para göndererek sapkınlıklarını açığa vuran şahıslar için yetkililere 'harekete geçin' çağrısı yaptı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tahsin

Bu bataklığın kurutmaya mevcut hükümet cozemeyegi aşikar.Ekonomidi de ahlaksızlığıdan çözüm adresi belli Halkın umudu Yeniden Refah

Yinalbey

Tiktok yüzünden 2000'li jenerasyon ve üstü bu ülkeden koptu. Sonuçlarını 10-15 yıla görmeye başlarız. Çoğu ülkede yasakken bizde bu platformun açık olması utanç verici gerçekten. Nerede şeytan işi orada bizim ülkemiz başı çekiyor. Ne acayip iş, İslami görünen hükümet döneminde ülke roket hızıyla sekülerleşiyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23