• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sony XperiaTM Z1 ile ''Test sürüşleri'' Başlıyor!

Yeniakit Publisher
2014-06-25 08:33:00 -
Sony XperiaTM Z1 ile ''Test sürüşleri'' Başlıyor!

Türkiye’de bir ilke imza atan Sony Mobile, “test sürüşü” kavramını XperiaTM Z1 ile akıllı telefon dünyasına kazandırıyor. Aralık ayı boyunca İstanbul’daki belirli Turkcell ve Vodafone mağazalarına gelen tüketiciler XperiaTM Z1’i 7 gün ücretsiz deneme imkanı yakalıyor.

Tüketicilerin hayatlarında geniş yer kaplayan akıllı telefonlarını, satın alma kararı vermeden önce deneme şansı vermek isteyen Sony Mobile, geliştirdiği “test sürüşü” hizmeti ile akıllı telefon dünyasında bir ilke imza atıyor. Tüketicilere satın almadan önce XperiaTM Z1’i 7 gün boyunca ücretsiz deneme imkânı sağlayan Xperia “test sürüşü”, 31 Aralık 2013 tarihine kadar belirli Vodafone ve Turkcell mağazalarında ziyaretçilerini bekliyor.

Efsane fotoğraflar yakalayıp, Social Live, Info eye, AR Effects ve Timeshift gibi akıllı sosyal kamera uygulamalarının keyfini çıkarırken, aynı anda Xperia Z1’i deneyimleme şansını sunan proje ile tüketicilere en doğru satın alma kararı verebilmeleri için fırsat sunuluyor.

Kampanyanın geçerli olduğu mağazaların adres ve irtibat bilgilerine Sony Mobile resmi Facebook sayfası Facebook.com/sonymobiletr’den ulaşılabiliyor.

İstanbul’da kapsamında gerçekleştirilen “Test Sürüşü” hizmeti aşağıda listelenen mağazalardan alınabilir.

Operatör

Bayi ismi – Adres bilgileri

Vodafone

Emre Bilgisayar - İstinye Park AVM”

Vodafone

Emre Bilgisayar – Bağdat Caddesi, Kunt Apt. No: 395, Suadiye

Vodafone

Ersa İletişim - Sinan Paşa Mah. Şehit Asım Cad. No:19 Beşiktaş

Vodafone

Özatalar İletişim – Rıhtım Caddesi, Gezici İş Merkezi, No: 8/1 Kadıköy

Turkcell

Kanyon AVM

Turkcell

Capitol AVM

Turkcell

Bağdat Caddesi - Bağdat Caddesi, Mehmet Dural Apt. No:404, Suadiye

Turkcell

İstiklal Caddesi - İstiklal Caddesi, No:150, Beyoğlu

Sony Mobile Communications Hakkında

Sony Mobile Communications, hem tüketiciler hem de profesyonel pazarlar için ses, video, oyun, iletişim cihazları ve bilişim teknolojisi ürünleri üreten global bir inovasyon lideri olan Tokyo merkezli Sony Corporation’ın bir iştirakidir. Sony Mobile Communications Xperia™ akıllı telefon portföyü ile Sony’nin bağlantılı eğlence deneyimleri dünyasına en üstün Sony teknolojisiyle premium içerik ve hizmetlerin yanı sıra kolay bağlantı olanaklarını da sunmaktadır. Ayrıntılı bilgi için: www.sonymobile.com

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23