• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sony Playstation 4 oyun konsolu aldı, cihazın yerine odun geldi

Yeniakit Publisher
2015-12-31 10:24:00 -
Sony Playstation 4 oyun konsolu aldı, cihazın yerine odun geldi

Satın aldığı Playstation 4 yerine kargodan odun geldi…

Oyun dünyası her sene daha da fazla büyürken, özellikle oyun konsolları büyük ilgi görmeye devam ediyor. Şu anda pazarda Sony ve Microsoft liderliğini sürdürürken, her iki firmanın da yeni ve eski nesil oyun konsolları yüksek satış rakamlarına ulaşmaya devam ediyor.

Noel ve arkasından da yılbaşı olması ve tatil sezonunun yurt dışında bir çok ülkede yaşanması nedeni ile de, perakende satıcı firmalar, indirimlerle satış rakamlarını arttırmayı planlıyorlar ve oyun konsolları da dikkat çekici indirimlerle satın alınabilmekte.

Amerika Birleşik Devletleri, indirim açısında en çok dikkat çeken pazar ve bazen ilginç haberler de bu pazardan geliyor.

ABD’de yaşayan bir aile, çocuklarını sevindirmek için bir firmadan Playstation 4 oyun konsolu satın alıyor. Oyun konsolu kutusu kargo ile teslim edildiğinde ise aile şok edici bir görüntü ile karşılaşıyor. Cihazın kutusunun içinde Playstation 4 bulunmazken, kutuyu ağır göstermek için odun parçasının yer aldığını görüyorlar.

Aile, firma ile görüşmelerinden sonra olumlu yanıt almış ve satıcı firma, yeni bir Playstation 4 oyun konsolunu aileye göndermiş. Ayrıca durum karşısında özür için de 100 dolar değerinde bir hediye çekini aileye teslim etmiş.

Hatırlanacağı üzere ülkemizde de benzer haberler yaşanırken, Akıllı telefon satın alanların kutusundan hıyar bile çıktığı haberleri gelmişti.(MaxiCep)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23