• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sonunda gerçeği onlar da kabul etti! "Türkiye varken bu kesinlikle imkansız" diyerek tüm dünyaya duyurdular

Yeniakit Publisher
2023-09-23 12:02:00 - 2023-09-23 13:00:21
Sonunda gerçeği onlar da kabul etti! "Türkiye varken bu kesinlikle imkansız" diyerek tüm dünyaya duyurdular

Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonunda zafere 24 saatte ulaşan Azerbaycan dünyada gündem olmaya devam ediyor. Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.

Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonunda zafere 24 saatte ulaşan Azerbaycan dünyada gündem olmaya devam ediyor. Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.

AFP, Azerbaycan'ın Karabağ'daki 'yıldırım zaferi'ni ilan etmesinin ardından dehşete düşmüş binlerce göstericinin Ermenistan'ın başkenti Erivan'da Perşembe günü sokaklara döküldüğünü bildirdi.

Protestocuların Paşinyan hükümetini istifaya davet ettiğini kaydeden AFP, 24 saat bile dolmadan elde edilen zaferin Erivan'da yaşayanlar için şok, öfke ve endişeye yol açtığı yorumunu yaptı.

Erivan'da daima protestoların adresi olagelmiş ünlü Cumhuriyet Meydanı'na Perşembe günü 'çaresizliğin' damga vurduğunu belirten AFP'ye göre, Paşinyan'ı 'hain' ilan edenler Karabağ'da bir kez daha savaşılmasını istiyor ancak meydandaki çok sayıda insan Türkiye'nin desteğine sahip Azerbaycan'a karşı askeri bir zaferin gerçekçi olmadığını kabul ediyor.

 

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

vatandaş

Ermenilerin yöneticileri kendi halklarını asılsız ve zırva bilgilerle tarihte kendilerinin yaptıkları katliamları Türkler yaptı diyerek Ermeni halkını Türk düşmanı hale getirdiler. Şimdi azdırdıkları milletleri kendi başlarına bela oldu tut tutabilirsen.

Şeyh Şamil

Kefere sürüsünün anladığı tek şey kuvve-i bir kötektir. Her an güçlü kudretli ve hiç şüphesiz saģlam imanlı olmak zorundayız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23