• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Son dakika: Ümit Özdağ aldıkları kararı açıkladı! Kimi destekleyecekler? Öcalan çok sevindi

Yeniakit Publisher
2023-05-24 11:45:00 - 2023-05-24 11:56:05

Yapılan görüşmeler sonrası Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ikinci tur seçimlerinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. Özdağ’ın almış olduğu bu karar Terörist başı Öcalan’ı, Kandildekileri ve HDP’yi çok sevindirdi.

Ümit Özdağ'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Birinci turun sonunda gördük ki ortaya çıkan görünüm iki adayın 28'inde bir ikinci yarış için Türk halkının önüne gideceği çerçeveyi oluşturmuş ve Numan Bey bizi ziyaret etti.

 

Kendilerine sorduk, 'Sığınmacılar konusunda ne yapmak istiyorsunuz' diye sorduk. Anlattıkları sığınmacıların vatandaşlarına dönemsini içermiyordu. Kemal Bey ile görüştük, sığınmacıların geri dönmesi gerektiğini söyledi.

Kendisiyle fikir birliğine vardık. Zafer Partisi olarak Sayın Kılıçdaroğlu'nu ikinci turda destekleme kararı verdik.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kurt Salim

Yahu bu CeHaPe yi anlamak namümkün.. Bir yanında, materyalist-komünist HDP-PKK.. Bir yanında islamcı (her nasılsa?) SAADET partisi.. Bir yanında muhafazakar GELECEK partisi.. Bir yanında liberal-kapitalist DEVA partisi.. Bir yanında neidüğü belirsiz Demokrat partisi.. Bir yanında faşist Zafer partisi.. Vay anam vay.. Çorbaya bile bu kadar birbirine benzemeyen unsur katsan çorba olmaktan çıkar.. Ama tahta kılıçdaroğlu CeHaPe 'nin Atatürkçü bir parti olduğunu iddia ediyor.. Vahki ne vah..! 28 Mayıs akşamı çok hazin bir son olacak. Bu kadar benzemezi bir araya ıkına sıkına toplasan da sonuç değişmiyor.. Vay vay kılıçdaroğlu olmak..!

Osman AYDIN

DEMEKKI UMIT OZDAG GERCEK MILLIYETCI DEGILMIS O DA SAHTE MILLIYETCILIK YAPANLAR GIBI YANAR DONERMIS  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23