• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Son dakika! AK Parti'den Heniyye'nin suikastle öldürülmesine ilişkin açıklama

Yeniakit Publisher
2024-07-31 09:25:00 - 2024-07-31 10:16:25
Son dakika! AK Parti'den Heniyye'nin suikastle öldürülmesine ilişkin açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hamas lideri İsmail Heniyye'nin Tahran'da suikast sonucu öldürülmesine ilişkin bir mesaj yayımladı.

Çelik, Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Heniyye'nin, İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğramasına ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Filistin davasının önde gelen isimlerinden Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Heniyye'nin Tahran'da gerçekleştirilen siyonist bir suikast sonucu katledilmesini lanetliyoruz. Heniyye, Filistin halkı ve vatanı için mücadele ederken katillerin saldırısı sonucunda şehit oldu. Bu suikast, Netanyahu Hükümetinin bir soykırım ve katliam şebekesi olduğunu bir kere daha gösterdi. Kardeş Filistin halkının haklı davası er ya da geç bu katilleri yenecektir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah

Bir gece ansızın demeye benzemiyor bu işler. Hamas terör örgütüdür dememiz lazım Özgür Özen’in yaptığı gibi Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı gibi Meral Akşener‘in yaptığı gibi. Tayyip Erdoğan bir gece ansızın gelebiliriz dedi ve gösterdi ama biz ftcüler onu itibarsızlaştırmak için İsrail’in bile uşaklığına soyunuruz

TATAR RAMAZAN

İRAN=İSRAİLDİR,İRAN İSRAİL İÇİN HENİYENİN SUİKASTINI ZEMİN KAZANDIRMIŞ OLUP ORTADAN KALDIRMAYA YARDIMCI OLUP İSRAİL KARDEŞİNİN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRMAKLA ARKA PLANDA KİMBİLİR KAÇ ÇUVAL PARA ALMIŞTIR.İRAN KALLEŞTİR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23